Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Glin – okna ki dihajo z naravo …

8. 3. 2018; 02.21
Avtor: Oglasno sporočilo
Vrtec Polzela
Glin Tis d.o.o. je ponudnik lesenih oken blagovne znamke Glin, ki ima več kot 115 letno tradicijo.

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja lesenega stavbnega pohištva, ki ga izdelujejo tudi v kombinaciji les – aluminij. Ponujajo tudi PVC okna priznanega evropskega proizvajalca. V paleti izdelkov imajo še lesena vhodna vrata v klasični in moderni izvedbi, pvc vhodna vrata, lesena polkna ter vse vrste senčil. Celovitost ponudbe zaokrožujejo s paleto spremljajočih storitev, kot so meritve, montaža izdelkov ter servis in vzdrževanje. Svetujejo in pomagajo vam tudi pri pridobitvi subvencije Eko sklada, s pomočjo katere pridobite ob menjavi obstoječih oken za nova 20% oz. 50% nepovratnih sredstev, odvisno iz katere regije prihajate.

Okna Glin sledijo visokim zahtevam toplotne in zvočne izolativnosti ter najzahtevnejšim varnostnim normam. Kot energetsko najvarčnejša okna izpostavljajo okna iz linije PASIV 92 v kombinaciji les, les-aluminij, s profilom debeline 92 mm ali z dodatno vgrajenim termo polnilom ter trojnim tesnjenjem. Uspešno sledijo tudi estetskim smernicam saj so v zadnjih letih razvili nov model okna Glin LINE 99, ki ima zaradi poravnanih linij tako na zunanji kot notranji strani zelo moderen in privlačen videz.

Na lanskem sejmu Dom v Ljubljani so kot novost predstavili novo okno Glin LINE 103, ki združuje prednosti tako linije PASIV 92, kot linije LINE 99. Okno je visoko energetsko učinkovito ter estetsko privlačno in tako primerno tudi za vgradnjo v moderne nizkoenergijske in pasivne hiše.

Zaupajo jim številni naročniki iz vseh panog tako v Sloveniji kot v tujini, kamor v zadnjih letih pospešeno prodajajo svoje izdelke.

prejšnji članek
Oglasili so se številni znani obrazi
Svet slavnih
Oglasili so se številni znani obrazi
naslednji članek
Ta bolezen v nosečnosti izzove splav ali prezgodnji porod
Zdravje
Ta bolezen v nosečnosti izzove splav ali prezgodnji porod