franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Romantika v spalnici

4. 5. 2016; 03.30
Avtor: sn
romantika spalnica dreamstime

foto: dreamstime

Zakaj doma ne bi imeli tega, kar občudujemo v filmih?

Zapeljiva svetloba sveč, satenaste rjuhe, čipke, kadilo, sveže cvetje in nežna glasba – z malo truda si romantiko lahko pričaramo tudi v lastni spalnici.

Sveče pričarajo toplo, vabljivo in čutno vzdušje. Poleg tega poskrbijo za kanček skrivnostnosti in vzbujajo romantična čustva. Odišavljene sveče imajo zaradi različnih vonjev še poseben čar.

Tudi barva sveč ima določen pomen:

Rdeča pomeni spolno privlačnost, ljubezen, odločnost in zdravje. To je tudi barva življenja.

Rožnata pomeni naklonjenost, zmago ljubezni, čast, uspeh, zato je takšna barva zelo primerna za nežne trenutke.

Bela pomeni čistost, resnico in duhovno globino. Bele sveče prižgite skupaj z rdečimi, saj čudovito poudarijo romantično ozračje.

Kadilo

Kadilo je čudovit dodatek za ustvarjanje romantičnega vzdušja in zelo močan afrodizijak zaradi skrivnostnega in privlačnega vonja. Zapeljivi oblački dima, ki se vijejo proti stropu, so skoraj hipnotični. Za romantično vzdušje so najboljši sladki vonji, na primer vrtnice ali kateregakoli afrodizijaka. Paličice s kadilom razporedite po sobi. Včasih jih niti ni treba prižgati, saj imajo že same dovolj močan vonj in lahko delujejo kot osvežilec zraka. Ne pozabite na držalo za paličice, da na vaši nočni omarici ne bo zazijala velika luknja!

Saten in čipke

Satenaste rjuhe so kot druga koža in delujejo zelo seksi, zato morate imeti doma vsaj en komplet. Najbolj romantične so tiste pastelnih barv, če pa ste še posebej strastni, naj bodo rdeče. Navadne zavese lahko nadomestite s čipkastimi in vsa spalnica bo dobila povsem nov videz.

Cvetje in glasba 

V bližini spalnice imejte vedno vazo s svežim cvetjem. Cvetje polepša prostor, poleg tega pa čudovito diši. Romantična glasba pripomore k ljubezenskemu ozračju, lahko pa izberete tudi vajino najljubšo pesem, s katero gotovo ne boste zgrešili.

prejšnji članek
Ljubezen zdravi. Dobesedno.
Zdravje
Ljubezen zdravi. Dobesedno.
naslednji članek
Lase nakodrajte kar sami!
Moda&Lepota
Lase nakodrajte kar sami!