|
Nariban permezan |
|
Zelenjavni namaz Argeta z okusom rdeče pese in hrena |
Odlično za vsako družbo!
Na pekaču razgrnemo peki papir.
Sir razdelimo na 4 kroge s premerom 10 cm.
Na sredino vsakega kroga položimo žličko zelenjavnega namaza Argeta. Te namaze pa lahko kasneje uporabite tudi kot okusno zelenjavno prilogo k palčkam!
Na vsakega položimo palčko za nabodalo.
V pečici pečemo 25 minut pri 160 °C.
Ohladimo in postrežemo.
Pečene palčke pokrijemo s folijo za živila in jih hranimo na sobni temperaturi do 3 dni. So idealna rešitev za različne zabave in so super v kombinaciji s suhim belim vinom.
Potrebujete še: 4 palčke za nabodala in peki papir.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.