Parmezančki na palčki

Čas priprave:

1 h

Tip jedi:

Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Parmezančki na palčki
Sestavine
Št. oseb
Nariban permezan
Zelenjavni namaz Argeta z okusom rdeče pese in hrena

Opis

Odlično za vsako družbo!

Priprava

Na pekaču razgrnemo peki papir.

Sir razdelimo na 4 kroge s premerom 10 cm.

Na sredino vsakega kroga položimo žličko zelenjavnega namaza Argeta. Te namaze pa lahko kasneje uporabite tudi kot okusno zelenjavno prilogo k palčkam!

Na vsakega položimo palčko za nabodalo.

V pečici pečemo 25 minut pri 160 °C.

Ohladimo in postrežemo.

Pečene palčke pokrijemo s folijo za živila in jih hranimo na sobni temperaturi do 3 dni. So idealna rešitev za različne zabave in so super v kombinaciji s suhim belim vinom.

Potrebujete še: 4 palčke za nabodala in peki papir.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.