|
Piščančja prsa |
|
Skuta |
|
Zelenjavni namaz Argeta z okusom črnih oliv |
|
Sir mozzarella |
|
sol |
Enostaven recept Tejani, Teja Perjet in Jani Jugovic, dvojca za popestritev kosila.
Teja in Jani sta recept popestrila z okusnim izbranim namazom Argeta, ki ga lahko sicer uporabite tudi kot pomako, dodatek k jedi, prilogo ... Vse možnosti pa so zdrave in okusne.
1. Pripravimo nadev iz skute, zelenjavnega namaza Argeta z okusom črnih oliv in mozzarelle.
2. V piščančja prsa zarežemo luknjo in jih nadevamo ter posolimo.
3. Pečemo jih v pečici 30 min pri 160 °C.
4. Nadevana piščančja prsa narežemo na trakove in postrežemo.
Nadevana prsa lahko postrežemo topla ali hladna.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.