oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Astro
 

Numerologija razkriva, kaj je v resnici vaša srčna želja

12. 4. 2023; 07.12
Avtor: Tanaaz, Neja Kralj
numerologija

Srčna želja nakazuje pot, ki vodi do uresničitve našega življenjskega poslanstva. foto: Profimedia

Vsi imamo želje, ki jih želimo izpolniti; želje se lahko občasno tudi spremenijo ali pa že obstoječim dodajamo nove. Glede na numerologijo pa imamo vsi eno glavno željo našega srca.

Srčne želje močno vplivajo na vse, kar počnemo, in nam lahko dajo tudi namige o našem poslanstvu v tem življenju. Z uporabo starodavnih numeroloških praks lahko izračunate število svojih srčnih želja z uporabo črk svojega rojstnega datuma.

IZRAČUN ŠTEVILA

Seštejte številke svojega rojstnega datuma (dan, mesec in leto) do zadnjega, enomestnega števila. Primer: rojeni ste 17. 6. 1972; če seštejemo vsa števila (1 + 7 + 6 + 1 + 9 + 7 + 2), dobimo število 33, nato seštejemo 3 + 3 in dobimo končno število 6.


SRČNA ŽELJA 1: INDIVIDUALNOST
Vaša želja je, da svoje individualne ideje in vizije izrazite. Ste zelo zagnani in motivirani ter radi razmišljate zunaj okvirov, ste pa tudi tekmovalni, če čutite strast do nečesa. Imate močno voljo, vendar se morate zavedati, da ste trmasti in ozkogledi. Del vašega duševnega namena v tem življenju je, da se naučite, kako prevzeti svoje individualne in ustvarjalne ideje ter jih neopazno vključiti v svet okoli sebe. Tukaj ste tudi zato, da se premikate in vodite druge, namesto da preprosto sledite množici.

SRČNA ŽELJA 2: SODELOVANJE
Vaša želja je povezati se in sodelovati z drugimi, da bi ustvarili in pustili vpliv na svet. Zelo ste usklajeni s potrebami drugih in se lahko prilagodite delu ter se razumete s skoraj vsemi. Imate izjemno skrbno, občutljivo in intuitivno naravo. Včasih boste morda morali biti pozorni na to, da dovolite, da vas drugi izkoriščajo. Lahko ste tudi preveč občutljivi in nagnjeni k pretiranemu razmišljanju. Del vašega namena v tem življenju je učenje, kako delati skupaj z drugimi, da lahko ustvarjate stvari za večje dobro.

SRČNA ŽELJA 3: SAMOIZRAŽANJE
Vaša želja je, da se izrazite s svojo ustvarjalnostjo, svojimi strastmi in tem, za kar se zavzemate. Ste pozitivna oseba in imate verjetno zelo aktivno družbeno življenje. Imate globoke misli in čustva in iskanje izliva za te bo vedno koristno. Zagnani ste, ko ste navdihnjeni, toda včasih je vaša energija lahko razpršena in težko ostanete usmerjeni. Del vašega namena v tem življenju je, da prenesete svoja čustva ter jih izrazite skozi svoje bitje in delo, ki ga opravljate.

SRČNA ŽELJA 4: STABILNOST
Vaša želja je poiskati prizemljenost in stabilnost, da bi lahko uresničili svoje vizije. Ste praktična, premišljena in logična duša, ki je tukaj, da ustvari strukturo in red. Ste zelo organizirani, odgovorni in se dobro znajdete v karieri, ki vam omogoča upravljanje drugih. Čeprav ste odlični pri organiziranju drugih, lahko včasih zanemarite svoje življenje, kar lahko povzroči, da si postavite omejitve in stagnirate. Del vašega namena v tem življenju je, da se naučite, kako odpreti svoj um novim možnostim, hkrati pa ostati prizemljeni.

SRČNA ŽELJA 5: AVANTURIZEM
Vaša želja je iskati pustolovščino v vseh vidikih svojega življenja. Hrepenite po svobodnem in vznemirljivem življenju. Ne marate biti predolgo v rutini in stvari morate spremeniti, da bodo zanimive. Ste prilagodljivi, vsestranski in imate zelo močno domišljijo. Zaradi tega ste zelo ustvarjalni in hitro misleči. Lahko se borite z odgovornostjo in redom, toda če se naučite pomiriti s tem, boste prišli daleč. Del vašega namena v tem življenju je, da se naučite, kako najti svobodo skozi obveznosti.

SRČNA ŽELJA 6: ZDRAVILSTVO
Vaša želja je pomagati in služiti drugim. Vedno razmišljate o drugih ljudeh namesto o sebi, a na dolgi rok je to lahko škodljivo za vaše zdravje in dobro počutje. Čeprav ste zelo skrbni in obzirni do drugih, se morate najprej naučiti biti taki do sebe. Ste radodarni in sočutni do drugih, vendar si včasih lahko dovolite, da se preveč vpletate v težave drugih ljudi. Lahko ste tudi svojeglavi in pretirano zaščitniški do drugih. Del vašega namena v tem življenju je, da se naučite zdraviti druge tako, da najprej zdravite sebe. Ko to storite, lahko postanete močan zdravilec.

SRČNA ŽELJA 7: MODROST
Vaša želja je pridobiti modrost, da bi lahko razumeli globlje pomene življenja. Uživate v branju, učenju in verjetno boste vseživljenjski študent. Radi tudi učite druge in svoje znanje delite s svetom. Imate zelo močan in oster um ter ste izjemno inteligentni. Včasih pa vas lahko vaš močan um premaga ter lahko povzroči stres, tesnobo in pretirano razmišljanje. Lahko tudi povzroči, da se umaknete. Koristno bi bilo, če bi se z meditacijo naučili krotiti misli svojega uma. Del vašega namena v tem življenju je pridobivanje modrosti in znanja o svetu, a tudi učenje skozi življenje in biti del njega.

SRČNA ŽELJA 8: MOČ
Vaša želja je pridobiti moč, da bi lahko dvignili sebe in druge. Imate zelo močan zagon in ambicije ter ste radi v središču pozornosti. Imate željo po vodenju drugih in ste zelo osredotočeni, ko gre za doseganje ciljev. Ko ste v ravnovesju, lahko pridete daleč in postanete navdihujoč vodja, ko pa niste v ravnovesju, lahko postanete materialistični ali dominantni. Koristno bi bilo, če bi se naučili biti ponižni in ne tekmovati z drugimi. Del vašega namena v tem življenju je, da vodite z velikodušnim srcem in odprtim umom.

SRČNA ŽELJA 9: HUMANITARNOST
Vaša želja je varovati okolje in služiti tistim v stiski. Ste zelo radodarni in vleče vas k zaščiti živali in matere Zemlje. Ste zelo intuitivni in sočutni do drugih ter vedno iščete načine, kako jim pomagati. Želite razumeti človeštvo v širšem obsegu in morda vas bo pritegnilo raziskovanje različnih kultur ali religij. Medtem ko se zelo razdajate drugim, morate paziti, da ne postanete preveč pravični ali ozkogledi v svojih prepričanjih. Del vašega namena v tem življenju je, da uporabite svoje sposobnosti in talente za pomoč pri zdravljenju planeta in skrbi za druge.

prejšnji članek
VIDEO: Schwarzenegger je imel dovolj čakanja, cesto je asfaltiral sam
Zabava
VIDEO: Schwarzenegger je imel dovolj čakanja, cesto je asfaltiral sam
naslednji članek
Pogajanja brez napredka, sindikate resno skrbi "usoda gradnje našega stebra"
Novice
Pogajanja brez napredka, sindikate resno skrbi "usoda gradnje našega stebra"