901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Ekskluzivno
 

Sedem: nov tednik že v prodaji!

20. 11. 2015; 11.05
Avtor: T.P.
sedem

Sedem. In berem. foto: Media24

Založniška družba Salomon je danes, 20. novembra 2015 začela izdajati nov tednik Sedem, ki bo vsak petek spremljal sodobne trende in fenomene ter bralcem vseh generacij ponujal praktične in uporabne nasvete z različnih področij življenja.

Medijska skupina Media24, katere del je Salomon, bo na trg časopisov in revij z 20. novembrom stopila še odločneje in številnim bralcem obstoječih revij in časopisov pod svojim okriljem, kot so Zarja, Zvezde, Avenija, EkipaSN, Svet24 in mnoge druge, dodala še ideološko neobremenjen in objektiven tednik Sedem, ki bo spremljal in analiziral aktualno politično, gospodarsko, kulturno in družbeno dogajanje doma in po svetu.

Tednik Sedem bo izhajal na nekoliko večjem, časopisnem formatu 265 x 295 milimetrov in na 48 straneh prinašal ogromno zanimivega in poglobljenega branja, saj ga tvorijo štirje vsebinsko raznovrstni snopiči: Aktualno, Nasveti, Ljudje in Šport.

Namenjen je vsem tistim, ki radi prebirajo obsežnejše intervjuje, poglobljene članke in so ljubitelji raziskovalnega novinarstva, piko na i pa bodo dodali še odlični kolumnisti: Tadej Golob, Polona Gradišek, Jernej Kaluža, Goran Obrez, Žiga Kariž, Matevž Šalehar - Hamo in Mitja Vilar.

Nov slovenski tednik Sedem bo z izključno avtorskimi vsebinami zagotovo hitro prepričal tudi zahtevnejše bralce, da si bodo vzeli čas, se usedli in brali. Od prve do zadnje strani.

prejšnji članek
Vse dala v poroko, ki je ni dočakala!
Svet
Vse dala v poroko, ki je ni dočakala!
naslednji članek
Olga jedla zelje, nato pa ...
Svet
Olga jedla zelje, nato pa ...
Preberite tudi