profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kako se astrološka znamenja obnašajo v zvezi?

15. 8. 2016; 04.00
Avtor: A.K.
Horoskop
Biki so zelo zvesti. Ko srečajo pravo osebo, najpogosteje z njo ostanejo do konca življenja, oziroma dokler so spolno aktivni.

Oven

Ovni se zaljubijo hitro in močno. Prehitro se zavežejo in popolnoma predajo ter s temi naglimi odločitvami se lahko borijo še mesece. Pogosto skušajo ponovno zanetiti strast v razmerju, če pa jim ne uspe, sčasoma iščejo novo ljubezen.

Bik

Biki so zelo zvesti. Ko srečajo pravo osebo, najpogosteje z njo ostanejo do konca življenja, oziroma dokler so spolno aktivni. Če ne doživljajo strasti in interesa za seks, vzburjenje iščejo na drugem mestu – najpogosteje za vašim hrbtom. Nikakor ne želijo priznati prevare, saj želijo ohraniti svojo zvezo.

Dvojček

Dvojček nikoli ne zapusti ljubljenega. Neprestano preizkuša partnerja in ga poskuša delati ljubosumnega. Zelo rad flirta in tega se poslužuje tudi, če je že v zvezi, saj rad igra na karto ljubosumja. Če si želite skupnega življenja za večno z dvojčkom, morate najti način, da obdržite njegovo pozornost in ga preizkusiti v njegovi najljubši igri – ljubosumju.

Rak

Raki so izredno emocionalni in najpogosteje se resnično predajo le eni osebi. Ne marajo biti sumničavi in negotovi. Lahko so zelo ljubosumni, zahtevni in negotovi s pogostimi spremembami razpoloženja, kar odbija njihove ljubljene. O zvestobi ne rabite skrbeti, ker če si vas je izbral, b vaš za vedno.

Lev

Levi so zelo previdni preden se prepustijo ljubezni. Najpogosteje minevajo tedni, preden ljubezen zacveti v polnem sijaju, saj obožujejo vse možne načine zapeljevanja. Ko se zaljubijo so zelo strastni in predani,vendar samo prvo leto ali dve. Vsi rojeni v znamenju leva imajo čisto in pogumno srce. Njihove zveze so običajno daljše kot leto dni.

Devica

Temu trmastemu znamenju prija kratko dvorjenje z malo seksa. Najpogosteje se device po poroki izogibajo seksu. Veliko devic se znajde v zakonu, kjer je seks le redko prisoten. Dokler je prisotno stabilno finančno stanje in varnost, kot je na primer ugled v družbi, bo zveza z devico trajala dolgo.

Tehtnica

Tehtnice so zelo zveste. Najpogosteje vzdržujejo dolge zveze, saj so v zvezi predvsem prijatelji. Njihovo zvezo lahko uniči le negotovost in nezvestoba. Zveza s tehtnico bo trajala dolgo, če ji v postelji zagotovite dovolj pozornosti in ljubezni.

Škorpijon

Škorpijoni so eno izmed najbolj zvestih znamenj. So privlačni in karizmatični, zato se bo njihov partner stalo moral boriti s konkurenco. To pa lahko izzove negotovost, zaradi katere lahko zveza v kakšnih dveh letih razpade. Nikoli jim ne storite škode, saj vam bo dvojno vrnil nazaj.

Strelec

To neodločno znamenje ima težave s predanostjo samo eni osebi. Če so dolgo na enem mestu ali v isti zvezi, postanejo nemirni. Če želite trajnost zveze s strelcem, mu morate dati malo svobode. Morda vas čaka tudi nezvestoba z njegove strani…

Kozorog

Kozorog je zelo tradicionalen in pričakuje tradicionalno poroko po dolgotrajnem dvorjenju, ne pričakuje veliko seksa pred poroko. Pričakuje popolno zvestobo, in če to dobi, je vaš za vedno. Seks in otroci ga bodo priklenili na vas. Prevara je za kozoroga konec zveze.

Vodnar

Vodnar je zelo nemirno znamenje in predstavlja mu problem biti v zvezi kaj več kot nekaj dni. Svoje življenje si želi raznoliko. Ni pretirano seksualen. Lahko se zgodi, da ga neka oseba fascinira s svojo osebnostjo in načinom življenja, vendar bo kaj kmalu izgubil interes za to. Spodbudite njegov intelekt in dobili boste možnost skupnega življenja.

Riba

Ribe so najbolj zvesta in najbolj predana znamenja. Ljubijo zveze, ki so dolgotrajne. Nikoli ne bi prizadele partnerja, prevara jim ni blizu. Ribe so tiste, ki se poročijo s simpatijo iz srednje šole in z njo ostanejo do konca življenja.

prejšnji članek
Zvezdnice jo skrivajo, a vse pride na dan!
Svet slavnih
Zvezdnice jo skrivajo, a vse pride na dan!
naslednji članek
Poslikave kot iz salona
Moda&Lepota
Poslikave kot iz salona