pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ste med tistimi, ki bodo živeli dolgo?

6. 6. 2016; 11.38
Avtor: C. R.
rak, horoskop
Rekorderji: Nam lahko horoskop razkrije, kako dolgo bomo živeli?

Ljudje, ki živijo več kot sto let, imajo pogosto številne skrivnosti, zaradi katerih so dosegli tako visoko starost. Vendar vse kaže na to, da je starost povezana tudi s horoskopom. Kar nekaj statističnih raziskav je pokazalo, da najdlje živijo ljudje, ki so rojeni v znamenju raka, sledijo jim ovni in device.

Kot ugotavljajo raziskovalci, naj bi se razlogi za dolgo življenje rakov skrivali v tem, da omenjeno astrološko znamenje obožuje zdravo življenje, pri tem pa jih motivira misel, da bi živeli čim dlje. To znamenje je namreč zelo povezano z družino, zato hrepeni po dolgem življenju s svojimi sorodniki.

Device se lahko za dolgo življenjsko dobo zahvalijo urejenemu načinu življenja in skrbi za lastno zdravje. Zdrava prehrana in telovadba so zanje pogosto način življenja. Da bi živele drugače, si pogosto sploh ne morejo zamisliti. Poleg tega so device tudi izjemno umirjene - manj stresa pa pomeni tudi daljše življenje.

In kaj je ovnova skrivnost? Predvsem, da strastno ljubi življenje.

Dokaz se skriva v seznamu najstarejših

Dokaz, da rak, devica in oven živijo najdlje, je seznam najstarejših ljudi na svetu, ki se dopolnjuje že vse od leta 1955 in ga ureja Gerontology Research Group. Med 59-imi najstarejšimi osebami s seznama je največ oseb, rojenih v astrološkem znamenju raka, (8), sledijo device (7) in ovni (7). Pri tem je zanimivo tudi to, da je med temi 22-imi 18 žensk. 11 med njimi jih prihaja iz ZDA, kar bi lahko pojasnili s tamkajšnjim visokim življenjskim standardom.

prejšnji članek
Superbakterije bodo ubijale na vsake tri sekunde
Njenih 5 minut
Superbakterije bodo ubijale na vsake tri sekunde
naslednji članek
Kako se naša napetost vidi navzven?
Zdravje
Kako se naša napetost vidi navzven?