nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To je najskrivnostnejše astrološko znamenje!

8. 8. 2016; 05.26
Avtor: C. R.
astro škorpijon
Pri njem nikoli ne veste, pri čem ste.

Škorpijon

To je depresivno in zelo skrivnostno astrološko znamenje. Škorpijon se pogosto skriva za masko šaljivca, je zelo ljubosumen, impulziven, maščevalen in strasten, sploh, kadar je njegov partner bik. Nagnjen je k samodestruktivnosti.

Pri njem nikoli ne veste, pri čem ste. Svojih misli ne razkrije niti, ko je najbolj "sladek", v napadih besa pa ne morete biti povsem prepričani, da je res pokazali tisto, kar občuti. Škorpijonov moto je moč - tako nad sabo kot nad drugimi. Je celo bolj ukazovalen, kot sta oven in lev, za tem pa se ponavadi skriva njegova želja pa kontroli. Njegov odnos do drugih je večinoma spoštljiv, lahko je tudi zelo požrtvovalen.

Ljubezen

Škorpijoni točno vedo, kaj si želijo in večinoma to tudi dobijo. Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, so pametne in v življenju drugih puščajo globoko sled. Ne glede na to, ali so svetlolaske ali strastne rdečelaske, vedno so dominantne in zmešajo partnerju glavo. Če jih bo prevaral, se bodo maščevale, saj nikoli ne oprostijo. Partner škorpijonke je ponavadi šibkejši od nje, čeprav je morda celo premožnejši in bolj znan.

prejšnji članek
Naravna sredstva za čiščenje vašega doma
Kulinarika
Naravna sredstva za čiščenje vašega doma
naslednji članek
Robert De Niro v Sarajevu!
Svet slavnih
Robert De Niro v Sarajevu!
#nasazenazenska
nasazenazenska