nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ta tri astrološka znamenja bo september nosil na krilih ljubezni

30. 8. 2016; 09.36
Avtor: C. R.
horoskop astro
Kdo lahko pričakuje obdobje polno čustev in izpolnitev?

Oven

Pred vami so številne nove priložnosti. Zaradi Jupitrovega vpliva bo vaša trenutna zveza zacvetela ali pa vam bo obdobje prineslo novo ljubezen, če je to tisto, kar si želite.

Ponavadi se ljudje pod takšnim vplivom planetov zaljubljajo in vstopajo v zakonsko zvezo. V nekaterih primerih lahko tudi prekinejo zvezo, ki jih že predolgo preveč utruja. Na splošno lahko govorimo o novih priložnostih in čustvenem izpopolnjevanju. 

Dvojčka

September prinaša dobre novice za dvojčke. Zaradi Jupitrovega vpliva se vam obeta strastno leto, polno prečudovitih stvari. September je mesec, ki dvojčkom obljublja izpolnitev. Venera bo ljudem, rojenim v tem znamenju, prinesla ljubezen in čustveno nabito obdobje. Obstaja velika verjetnost, da se bodo dvojčki zaljubili, zanje najprimernejša pa bo v tem času svobodna zveza brez obvez. Tako na poslovnem kot na partnerskem področju bo to izjemno napeto obdobje, za kar bosta odgovorna predvsem vpliva Marsa in Saturna. 

Tehtnica

September bo za tehtnice srečen mesec. Venera, planet ljubezni, tehtnici v tem obdobju prinaša veliko priložnosti za bogato ljubezensko življenje. Življenje v dvoje bo zacvetelo, če nimate partnerja, pa ga boste tehtnice ta mesec našle. Planeti ljudem, rojenim v tem znamenju, napovedujejo energično in izjemno motivirano obdobje, revitalizacijo, osvežitev in obnovo. 

prejšnji članek
"Imam hude zdravstvene težave in umiram"
Svet slavnih
"Imam hude zdravstvene težave in umiram"
naslednji članek
Tudi ženske jih obožujete
Zdravje
Tudi ženske jih obožujete