Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

S tem astrološkim znamenjem se ni šaliti

5. 9. 2016; 04.14
Avtor: C. R.
bik
So trmasti, a imajo dobre namene.

Biki so najbolj trmasti ljudje, ki ste jih kadarkoli spoznali. Lahko pa so tudi zelo zvesti prijatelji, ki vam bodo vedno stali ob strani, ne glede na vse. Biki imajo večinoma dobre namene, vendar jih zaradi njihovega značaja drugi ne razumejo.

To so štiri značilnosti bika:

1. So odločni 

Biki so izjemno aktivni ljudje. Ko si nekaj zamislijo, jim je to nemogoče preprečiti. Pripravljeni so delati veliko in vse, kar je v njihovi moči, da bi sanje spremenili v realnost. Bik ve, da, kolikor vložiš, toliko boš dobil. So večinoma stabilne osebnosti, ki trdno stojijo na zemlji.

2. Zvestoba je zelo pomembna

Zvestoba bikom veliko pomeni. So iskreni, zvesti prijatelji in partnerji, in enako pričakujejo tudi od ljudi okoli sebe. Ne bodo izgubljali časa za ljudi, ki nimajo dobrih namenov. 

3. Včasih ne pokažejo svojih čustev 

Bik je večino časa umirjena oseba, vendar obstaja možnost, da ne pokaže svojih čustev. To je njegova odločitev, ki ga lahko pripelje tudi do čustvenega zloma. Če bo bik potreboval nekoga, da ga posluša ali potolaži, bo to tudi pokazal.

4. Pogosto so razočarani

Biki imajo visoka pričakovanja, in če nekaj ni tako, kot bi moralo biti, so zelo razočarani. Zavedajo se, da vsak človek drugačen in da ne more biti vedno vse tako, kot sami želijo, vendar so kljub temu razočarani, če se vse ne izide tako, kot so pričakovali. 

prejšnji članek
Preden se odločite za frufru, pomislite na to!
Moda&Lepota
Preden se odločite za frufru, pomislite na to!
naslednji članek
Bi ga prepoznali?
Svet slavnih
Bi ga prepoznali?
#obraziavenija
obraziavenija