zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Pazite se moških, rojenih v teh astroloških znamenjih!

13. 9. 2016; 11.00
Avtor: C. R.
par zodiak
Niso idealni moški, s katerimi bi želeli preživeti vse življenje.

Rak

Rake lahko razdelimo v dve skupini – prvi so radi doma, a so naporni, dlakocepci in kritiki, drugi pa so pasivni, leni in nezainteresirani. Slednji se najpogosteje ženejo zaradi lastne koristi, dediščine ali položaja. Čeprav imajo radi ženo in otroke, ne bodo nikoli z ničemer dokončno zadovoljni in bodo vedno našli nekaj, kar bodo lahko žalili ali kritizirali. Kljub temu so praviloma zvesti, seveda le, če so vse njihove želje doma uresničene.

Škorpijon

Edini način, da boste s tem astrološkim znamenjem ustvarili harmoničen odnos, je, da mu v življenju slepo sledite. Škorpijoni ne prenašajo dominantnih žensk, so staromodni in radi pokažejo, kdo je v hiši glavni. Vseeno pa obožujejo svoje otroke in so v službi izjemno uspešni, zaradi česar ponavadi zelo dobro skrbijo za svojo družino. V globini duše so škorpijonovi občutki resnično plemeniti, čeprav jih nikoli ne bo znal pokazati. Če lahko zadovoljite vse njegove velike želje, tako v postelji kot drugje, bi lahko ustvarila uspešno razmerje.

Strelec

Ta tip moškega zahteva pametno in taktično žensko, saj bo takoj opazil vse njene napake in pomanjkljivosti. Njegov interes za svet je ogromen – želi pomagati in sodelovati pri vsem, zaradi česar včasih težko ostane v zakonu ali doma. S tem moškim ni težko živeti, a zaradi njegovega pomanjkanja sočutja in nepotrpežljivosti do vsega, kar je omejeno ali ima določena pravila, bo morala biti njegova partnerica pripravljena razširiti svoja obzorja.

prejšnji članek
Pogosto jeste tunino? Nikar!
Kulinarika
Pogosto jeste tunino? Nikar!
naslednji članek
Igor ločitev težko sprejel, Severina misli, da je tako bolje
Svet slavnih
Igor ločitev težko sprejel, Severina misli, da je tako bolje