nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zato se vam ne morejo upreti!

7. 11. 2016; 11.43
Avtor: D. B.
horoskop astrologija 1

foto: arhiv Svet24

Zaradi tega se zaljubijo v vas ... Ste presenečeni?

Oven

Vaša ambicioznost je dovolj, da se celo vaš samozavestni partner ob vas počuti manjvredno. A ljudje, ki imajo veliko motivacije, tako kot vi, nimajo težav skočiti v razmerje z vami.

Bik

Privlačite ljudi, ki tako kot vi, v življenju uživajo v dobrih stvareh: v gledanju televizije, zajemanju nutelle kar iz velikega kozarca ter v idealnih pogojih: ležanju na kavču in objemanju z ljubljeno osebo.

Dvojčka

V vas se zaljubljajo ljudje, ki so spontani, tako kot vi. Ali boste tri tedne presedeli pred televizijo ob gledanju najljubše serije ali pa se boste brez načrtov odpravili na potovanje, zaradi katerega ne boste spali več dni, ne ve nihče. Gotovo je le eno: z vami ne bo nikoli dolgčas (čeprav si vaš bančni račun želi drugače).

Rak

Niste ravno odprte narave, zato se bo v vas zaljubila oseba, ki bo uživala v vaši družbi in v dolgih večernih sprehodih le z vami. Najverjetneje jo boste spoznali v službi.

Lev

Čeprav ste na prvi pogled nekoliko arogantni, bo "prava oseba" hitro ugotovila, da se pod površino skriva ljubezen do drugih ljudi. Oseba, ki vam bo dajala komplimente in ki vas bo občudovala, je popolna za vas.  

Devica

Ker radi pomagate drugim, potrebujete občutek, da ste jim potrebni. Zato privlačite osebe, ki vas potrebujejo in ki si ne morejo zamisliti življenja brez vas. Kot prava devica, partnerja po stresnem dnevu ne boste dodatno vznemirjali, ampak ga boste na primer odpeljali v restavracijo na dobro večerjo. Kdo vas ne bi ljubil?

Tehtnica

Vaša narava diplomata, ki je pogosto nekoliko začinjena z lenobo, vam preprečuje, da bi naredili prvi korak. A ljudje, ki jim je všeč vaš način, tudi sami radi večkrat premislijo določene stvari, tako kot vi. Oseba, ki lahko sedi v restavraciji in se z vami ure in ure pogovarja, je tista, ki je vaša sorodna duša.

Škorpijon

Škorpijoni niso osebe, ki se nekomu takoj predajo, zato privlačijo osebe, ki so prav tako »patološko« nastrojene proti njim in ki se ne sramujejo poslati 27 sporočil, če na primer le pol ure niso dobile odgovora. To škorpijona ne moti, pa tudi druge polovice ne, saj preprosto ne zmorejo živeti drug brez drugega.

Strelec

Bodimo iskreni: ni je osebe na tem svetu, ki je strelec ne bi privlačil, saj je to astrološko znamenje tisto, ki se mu drugi vedno odprejo. Kljub temu strelci najbolj privlačijo plašne ljudi, ki potrebujejo pomoč. Z vami si želijo početi stvari, ki bi se jih sicer sramovali.

Kozorog

Ste deloholik, ki redko vzpostavljate stik z drugimi, vendar mnogi opazijo tudi, da ste družinski človek. Nekdo, ki si želi vse to, si želi tudi vas. Za vaju bo omejitev le še nebo.

Vodnar

Ste oseba, ki vsak družbeni dogodek na facebooku pospremi s spisom. Če se enim zdite večni nergač, drugi, ki jih privlačite, vidijo v tem povsem nasprotno – zanje ste najbolj strastna oseba, ki želi stvari na svetu izboljšati.

Ribi

Včasih ste preveč ranljivi za ta svet, a poleg tega ste tudi neverjetno strastni in stabilni. Privlačite ljudi, ki so po naravi občutljivi in v družbi izjemno ljubeznivi.

prejšnji članek
Drama se nadaljuje, otroci še vedno pri Angelini
Svet slavnih
Drama se nadaljuje, otroci še vedno pri Angelini
naslednji članek
Znan alpski smučar gol pozdravil rojstvo hčerke
Svet slavnih
Znan alpski smučar gol pozdravil rojstvo hčerke