sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop in vožnja: To so najboljši in najslabši vozniki

22. 8. 2018; 03.00
Avtor: K.M.
avtomobil, vožnja

foto: Profimedia

Znak vašega horoskopa vpliva tudi na vaše sposobnosti v vozilu.

Ameriški raziskovalci so na vzorcu več kot 100 tisoč voznikov ugotovili, kateri znaki horoskopa se v avtomobilih najbolj znajdejo in katerim vožnja ne gre ravno od rok. Največ kazni tako dobijo ljudje, ki so rojeni v znamenju ribe. Sledijo pa jim ovni, vodnarji, tehtnice in kozorogi. Najmanjkrat so bili kaznovani vozniki rojeni v znamenju device, strelca in dvojčkov. Tehtnice so bile udeležene v največjem številu prometnih nesreč, sledijo pa jim še škorpijoni, kozorogi, ovni in vodnarji. V najmanjšem številu prometnih nesrečen pa so bili udeleženi dvojčki, raki in levi. 

Najslabši vozniki naj bi sicer bili ljudje rojeni v znamenju tehtnice. Le-te so sicer velikokrat v ravnovesju, a ne marajo hitrosti. Z njimi pa je vožnja slaba predvsem zato, ker se pogosto prehitro odzivajo na morebitne ovire na cesti. Najboljši vozniki pa naj bi bili levi, ki so velikodušni in cesto radi delijo z ostalimi vozniki. Ravno njihov velik ego pa naj bi bil kriv za to, da so na sesti tudi najboljši in najbolj zanesljivi. 

Med tehtnicami in levi se znaki horoskopa po kvaliteti vožnje, od najslabših do najboljših, razporejeni sledeče: vodnarji, ovni, ribe, škorpijoni, biki, strelci, kozorogi, device in raki. 

prejšnji članek
Opravite test s prašičkom, ki bo razkril vašo osebnost
Zdravje
Opravite test s prašičkom, ki bo razkril vašo osebnost
naslednji članek
Slovenija: Nižje izobraženi posegajo po nezdravih maščobah
Zdravje
Slovenija: Nižje izobraženi posegajo po nezdravih maščobah