901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Bolj občutljivi bomo

30. 3. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop-astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Kot sem pisala že v prejšnjih napovedih, nas v tem obdobju čaka težavno in napeto obdobje.

Začetek tega obdobja bo pod vplivom druge polne Lune v mesecu marcu, in zaradi tega zna biti za odtenek intenzivnejša od običajnih. V primeru, ko v koledarski mesec padeta dve polni Luni, drugo imenujemo Modra luna. Čas polne Lune je vedno čustveno intenzivnejši, zato smo lahko pod njenim vplivom bolj občutljivi. Polna Luna v znamenju Tehtnice bo nastopila 31.3. ob 14:38 h. Žal ima ta polna Luna veliko neugodnih aspektov, zato bo naporna. Poleg aspekta z retrogradnim Merkurjem, bo tudi v aspektih z napeto kombinacijo Marsa in Saturna v Kozorogu. Vsi planeti skupaj bodo tvorili tako imenovan T-kvadrat, to je aspekt, ki povzroča veliko stresa, saj od nas zahteva uskladitev več medsebojno napetih nasprotij. Ker je polna Luna v znamenju Tehtnice, ki simbolizira odnose, bodo odnosi predstavljali področje, skozi katerega se bo manifestirala napetost. Napetost bo potekala na osi Tehtnica - Oven, torej na relaciji Jaz – Drugi. Potrebno bo veliko strpnosti in kompromisov, saj bodo vaše želje in načrti v nasprotju z željami drugih. Lahko se pojavijo občutki, da za naše potrebe v partnerstvu ni razumevanja in da jih nasprotna stran ne upošteva. Zaradi frustracij lahko pridejo na plan stare zamere. Otežena komunikacija lahko privede do prekinitve komunikacije in ohladitve odnosov.

Napeto vzdušje bo malo omilil prehod Venere 31.3. iz znamenja ognjenega Ovna v bolj umirjeno znamenje Bika. Venera se v znamenju Bika počuti odlično, saj je to njeno znamenje. Pomagala bo umirjati razburljive situacije in povečala željo po uživanju in sprostitvi. Tako lahko čez praznike, navkljub napeti situaciji, vendarle pričakujemo tudi nekaj umirjenih in prijetnih trenutkov.

Mars in Saturn bosta skozi celo obdobje, vse do 4.4.2018, povečevala napetost, saj iz znamenja Kozoroga tvorita neugodne aspekte z Merkurjem in Soncem v znamenju Ovna. Napetost se bo manifestirala v obliki pomanjkanja energije in zmanjšane motivacije zaradi ovir in blokad, ki jih prinaša njun medsebojen aspekt. Zaradi prehitrega nepremišljenega sklepanja to obdobje ni primerno za sprejemanje pomembnih odločitev, kot tudi ne za podpisovanje pomembnih pogodb. Če pa se podpisovanju pogodb ne morete izogniti, pa je dobro, da se še dodatno posvetujete z zaupanja vrednim strokovnjakom.

Prav tako pa je to obdobje neugodno za nestrpne voznike, saj bo veliko zastojev. Izogibajte pa se tudi prehitri vožnji.

V tem stresnem obdobju pa lahko koristno uporabite energijo za to, da ponovno razmislite o svojih ciljih in tem, kaj so vaše želje. Preanalizirajte stare probleme in spremenite načine reševanja le teh. Izogibajte se konfliktom, a se na umirjen način postavite zase. Če se že spustite v boj, se borite samo za tisto, v kar zares verjamete.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Čarobna jajčka za ljubitelje samorogov
Moda&Lepota
Čarobna jajčka za ljubitelje samorogov
naslednji članek
Boštjan Romih pokazal svoje razgaljeno telo
Svet slavnih
Boštjan Romih pokazal svoje razgaljeno telo