zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Prihajajo napeti dnevi

11. 5. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj prinaša nov teden?

Pred nami je energijsko naporen teden, v katerem nas čaka veliko napetih astroloških dogodkov.

Pri dan obdobja, 11.5., bo potekal še pod, žal kratkotrajnim, vplivom ugodnega aspekta med Soncem in Plutonom. Aspekt vas usmerja v spremembe in vam daje notranji občutek, da greste v pravo smer.

Že tokom vikenda pa bo v zraku čutiti drugačno bolj napeto razpoloženje. Živčnost in napetost bo s svojimi aspekti povzročal planet Merkur. Med 12. in 15.5., ko bo v aspektu z Marsom in Uranom, se izogibajte besednim spopadom, prav tako pa se ne odzivajte na provokacije. Tudi sami bodite pazljivi v komunikaciji, saj obstaja nevarnost, da izrečete kaj takega, za kar vam bo pozneje žal. Zaradi napetih aspektov Merkurja kot tudi zaradi nemira, ki se bo čutil zaradi prihajajočega mlaja, bo v tem času povečano število prometnih nesreč, zato svetujem pozorno, zbrano in umirjeno vožnjo.

Mlaj, ki bo nastopil 15.5. ob 12:45 v znamenju Bika, sovpada z letošnjim najpomembnejšim astrološkim dogodkom, s prehodom planeta Urana v znamenje Bika. Mlaj, ki simbolizira novo energijo in nove začetke, bo še poudaril pričetek tega novega sedemletnega obdobja. Uranov cikel skozi vseh dvanajst znamenj Zodiaka traja 84 let, torej v vsakem znamenju je po približno sedem let. Področja, ki jih simbolizira znamenje, ki ga Uran prehaja, so nemirna in podvržena spremembam. Znamenje Bika še najbolj povezujemo z našim materialnim stanjem, denarjem in posestjo. S prihodom Urana v znamenje Bika se obeta veliko nemira na področju financ in bančnega poslovanja. Uvajanje elektronskega denarja, valut in spletno ali telefonsko poslovanje bo vedno bolj nadomeščalo in zamenjalo stara plačilna sredstva. Borze in delniško finančna področja kot tudi nepremičninski trg bodo v naslednjih letih precej nestabilni. Pričakujemo lahko tudi spremembe na področju prehrambne industrije, več poudarka bo na zdravi prehrani, vedno bolj se bo uveljavljalo urbano kmetijstvo in samooskrba. Slabe podnebne razmere se bodo še stopnjevale in postale žal naša stalnica. Aktivni pa bodo tudi tektonski premiki, zaradi česar lahko pričakujemo kar nekaj močnejših potresov.
Uranov prehod bodo najmočneje čutila fiksna znamenja, Bik, Lev, Škorpijon, Vodnar. Lažje ga bodo preživljali tisti posamezniki, ki se prilagajajo spremembam in v njih vidijo možnost za rast, kot pa tisti, ki so statični in želijo na vsak način ohraniti staro obstoječe stanje.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Ko čevlji smrdijo ...
Moda&Lepota
Ko čevlji smrdijo ...
naslednji članek
Kdo poljublja Lili Žagar?
Svet slavnih
Kdo poljublja Lili Žagar?