901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Koga čaka skriven namig?

22. 10. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija (3)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN - Danes vam bodo veliko pomenili odnosi. Določena oseba se vam bo pokazala v drugačni luči, zato se ne navdušite takoj nad njo, čeprav boste zelo ODPRTI.

BIK - Čim prej postorite vse, kar je povezano s poslovnim področjem. Ne čakajte predolgo, ker bo kasneje še veliko težje. Ne zanašajte se le na srečo, tokrat se morate bolj potruditi.

DVOJČKA - Dobili boste nekaj odgovorov, ki vas bodo presenetili. Počakati morate, da se reši nekaj napetosti, kar bo danes morda zelo naporno in neizvedljivo.

RAK - Preveč ste nemirni. Zoprno vprašanje prihaja v najbolj kočljivem trenutku. Pazite, kako boste izrazili svoje mnenje, saj je mogoče, da vas bo izdala potrpežljivost.

LEV - Pred vami je dan obarvan z romantiko. Če ste sveže zaljubljeni, boste čas doživljali zelo intenzivno, samski pa boste spoznali, da zadnje čase le sanjarite in hrepenite.

DEVICA - Tokrat boste dobili namig glede nadaljevanja aktualne zgodbe, kljub temu boste brez pravega zagona, da bi kar koli nadaljevali, še manj pa začeli novo zgodbo.

TEHTNICA - Na odnos, ki vas bremeni poglejte z več vidikov. Priporočljivo je, da se pripravite na več izhodov. Bodite pozornejši v komunikaciji in ne dovolite, da vas prekinjajo.

ŠKORPIJON - Spopadli se boste z nečim v povezavi z večjim nakupom ali pomembnejšim sestankom. Vse skupaj se bo reševalo hitreje, kot ste si zamislili.

STRELEC - Veliko se bo dogajalo v vašem domu, kjer bodo družinski člani napeto spremljali vaše aktivnosti. Nekaj konfliktov se bo pojavilo, a kljub temu boste nasmejani.

KOZOROG - Poskusite se izogniti pogovoru, kjer bi lahko slišali tudi nekaj, kar vam ne bo najbolj pisano na kožo. Postavlja se vprašanje ljubosumja in vmešavanja tretje osebe.

VODNAR - V današnjem dnevu boste bolj sočutni in imeli boste željo pomagati tistim, ki niso tako zadovoljni kot vi. Znova vam bo pričelo nihati razpoloženje, še posebej zvečer.

RIBI - Veliko previdnosti bo potrebne, ko bo prišlo do odločitev glede poslovnega področja. Bodite bolj varčni in niti pomislite ne, da bi brezglavo zapravljali ali igrali igre na srečo.

prejšnji članek
Takšen trebušček ima Indira Ekić!
Zdravje
Takšen trebušček ima Indira Ekić!
naslednji članek
FOTO: Številni znani obrazi podprli Jana Plestenjaka
Svet slavnih
FOTO: Številni znani obrazi podprli Jana Plestenjaka