nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Čas je za tisti pogovor ...

2. 12. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop, teden, astrologija

foto: profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Vaša sreča se sedaj bohoti, prehajate v čas zmage in zadovoljstva, zato le to spretno izkoristite in se počasi podajte novim zmagam naproti, saj vam prinašajo več prijetnega dogajanja.

BIK

Obkrožajo vas ljudje, ki vedno več zahtevajo od vas, vi pa ste znani po tem, da se ustavite takrat, ko na vas preveč pritiskajo. V družni bo nekaj napetosti, vendar le zato, ker boste vsi razdražljivi.

DVOJČKA

Najbolj se boste ukvarjali z odnosi, in ker je trenutno na vidiku nekaj zapletov, bodo ti vznemirljivi, pa tudi napeti in zahtevnejši. Počakajte še kakšen dan in nasmehnila se vam bo sreča.

RAK

Prisluhnite svojim čustvom. To, kar se dogaja, je nekaj, kar ste že zaslutili in zdaj naj vam ne bo pretežko odločiti se. Nekaj v povezavi z denarjem vas bo pomirilo.

LEV

Nekaj, glede česar sta se z drago osebo dogovarjala že pred kratkim, je še vedno v zraku. Kljub temu boste še zagnani, posebno v odnosih s starejšimi.

DEVICA

Tokrat boste izredno zadovoljni, saj se bosta z drago osebo hitro dogovorila. Samski pa boste svojo sorodno dušo srečali na potovanju ali okoli športnega ali kulturnega dogodka.

TEHTNICA

Pogovorite se z ljubljeno osebo, ne preveč zares, bolj lahkotno in igrivo, toliko, da se okrepijo stare vezi in se zopet zaiskrijo iskrice v očeh. Marsikaj se lahko razvije iz neobvezujočih pogovorov.

ŠKORPIJON

Kdor čaka, dočaka. Dan bo dokaj zanimiv in ugoden. Vse boste izvedeli ob pravem času in ostane vam le, da se dogovorite o potovanju ali srečanju, ki naj bi se uresničilo.

STRELEC

Pomembno je, da se ne igrate preveč z besedami, saj bo na drugi strani nekdo, ki veliko bolj ceni povsem odkrit in enostaven pristop. V večernih urah sledi več romantike.

KOZOROG

Tokrat vam ostane le to, da nekoliko spremenite taktiko ali pričakovanja, saj ste se na področju odnosov znašli v čudnem labirintu, ki vas vleče navzdol in vam ne dovoli sanjati.

VODNAR

Tokrat zagotovo niste med najmočnejšimi. Nekaj se še ne odvija tako, kot si želite, čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in čustva so obojestranska.

RIBI

V današnjem dnevu boste zmedeni, nerazpoloženi, predvsem pa utrujeni, zato prihranite težja opravila ali resne pogovore za kakšen drug dan, ko boste bolj optimistično usmerjeni.

prejšnji članek
'Moja punca' z močno voljo nazaj med zvezde
Svet slavnih
'Moja punca' z močno voljo nazaj med zvezde
naslednji članek
Slovenija postaja priljubljena filmska lokacija
Kulinarika
Slovenija postaja priljubljena filmska lokacija