nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ne zapirajte se vase!

4. 12. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Zakoračili smo v teden oddiha. foto: dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki ne more izpolniti prav vsega, kar pričakujete od nje, kljub temu da se trudi. Posebno doma, kjer ste morda res preveč pristranski.

BIK

V ljubezni ste navidezno odločni, ko pa gre za res, se spet umikate. Tokrat se ne boste izmuznili le z nekaj besed, morali boste razložiti nekaj, kar vas bremeni.

DVOJČKA

Nekaj vam bo v današnjem dnevu zazvenelo izredno privlačno, povezano je s potovanjem. Zaenkrat bo vse ostalo pri besedah, tudi zaradi denarnih preglavic.

RAK

Vse svoje delovanje boste že dopoldan usmerili v finance, saj je sedaj pravi čas za dobre odločitve, ki bodo dolgoročno vplivale na vaše stanje v denarnici.

LEV

S partnerjem se bosta vendarle znašla na pravi valovni dolžini, in uspešno krmarila tudi v prihodnje. Izpovejte mu kaj čutite in mislite in se ne zapirajte vase.

DEVICA

Ne iščite odgovorov tam kjer jih ni, raje se poglobite vase in kmalu boste zagledali tisto simpatično, pravo odločitev, ki vas vodi k napredku.

TEHTNICA

Ne smilite se samemu sebi, ampak realno poglejte na zadevo, ki vas bremeni že nekaj časa. Ugotovili boste, da nimate razlogov za vlogo žrtve.

ŠKORPIJON

Ni čas za ljubezenska pogajanja. Ste preveč enostranski, pazite tudi pri novih poznanstvih. Vaša prva ocena bo napačna. Popoldne bi se morali natančneje posvetiti telovadbi.

STRELEC

Zaradi vaše sanjavosti bo zastoj na srečo zgolj začasen a naj bo zadostno opozorilo za prihodnje izzive. Zberite se in se soočite z nastalo situacijo.

KOZOROG

Vaše razpoloženje bo nihalo, kot bo pihal veter. Vseeno ne reagirajte takoj ampak se raje malo več začnite posvečati sebi. Izogibajte se prepirom.

VODNAR

Doma se ne morete zbrati, čeprav vas že priganjajo. Tudi ljubezenske poti so precej trnove, vendar se lahko še izmuznete, če boste izredno diplomatski.

RIBI

Vaše delovna produktivnost bo malo nihala iz ene v drugo skrajnost, ampak nič ne skrbite zato, ker se boste vseeno izkazali v dobri luči. Poskrbite tudi za gibanje.

prejšnji članek
Finalisti šokirani: Zdenka pokazala zobe
Resničnostni šovi
Finalisti šokirani: Zdenka pokazala zobe
naslednji članek
Legendarna lika se vračata
Kultura
Legendarna lika se vračata