franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: V tednu pred vami boste doživljali preobrazbe

17. 12. 2018; 02.00
Avtor: Horoskop.si
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Prvi del tedna bo še obarvan s Soncem v strelcu, ki bo širil še zadnji optimizem in vas popeljal v druženja, polna smeha. V petek prehajate s Soncem v znamenju kozoroga v bolj resno in vestno obdobje, polno cilje in načrtov za prihodnost.

Napredek bo tisto, kar bo sedaj vedno bolj pomembno. V brezizhodnih in neželenih situacijah boste znali ohraniti stabilnost, tveganje pa tokrat ne bo najboljša izbira. Konec 5 tedna prihaja Polna luna, ki bo prebudila nezavedni del vaše osebnosti, zato lahko pričakujete nekaj občutljivosti. Največ sreče se v tem tednu obeta bikom, dvojčkom, rakom, nekaj zapletov pa pričakujte rojeni v znamenju leva, device, tehtnice.

OVEN
Teden izkoristite za nekaj, kar zahteva popolno zbranost. Veliko pozitivne energije se vam obeta tudi na ljubezenskem področju. Zagotovo ste dovolj pripravljeni na novosti. Vaše področje vsakodnevnega življenja, kamor sodi tudi služba bo konec tedna zelo obremenjeno. Tokrat boste morali najti nove vire moči in energije za nove delovne izzive.

BIK
Veliko sprememb prinaša novica, ki je boste deležni v prvih dneh tedna. Z nekaj prilagajanja na napetosti, pa lahko računate tudi na konstruktivne rešitve in nek nov začetek. Nikakor se ne morete sprostiti, saj gre za načrte, ki se ne morejo uresničevati brez natančne sheme. Nikar ne zapostavite partnerja, ki postaja vedno bolj nepotrpežljiv.

DVOJČKA


Niste preveč navdušeni nad možnostjo za srečanje, čeprav je mogoče, da bo vse skupaj drugače kot ste pričakovali. Odvalil se vam bo velik kamen od srca. Teden pred vami bo za vas spodbuden. Res je, da boste v svojem ljubezenskem hrepenenju opustili določene iluzije, a boste zato naprej gradili na trdnejših temeljih in se dosti manj pustili vplivati.

RAK
Pričakujete lahko velike preobrate na področju prijateljskih odnosov, saj vas spremljajo ugodne energije. Oseba, ki vam je zelo pri srcu, vas bo lahko nepričakovano presenetila s svojo odločitvijo. Še vedno ste v ozadju in takšna situacija traja še nekoliko dlje, kot ste pričakovali. Prehitevanje ne vodi nikamor, saj bi se utegnili znajti v čudni situaciji.

LEV
Nekdo vam bo priskočil na pomoč, in vam predlagal ustreznejšo možnost. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nezainteresiranost. Zamujate in potem ponavljate napake, na katere so vas že opozorili. Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno. Bodite natančnejši, saj vas nekdo ves čas spremlja in opazuje.

DEVICA


Pričakujete lahko prijetne dogodke in sprejetje vaših zamisli s strani ljudi v vaši bližini. Domače obveznosti zmanjšajte na minimum ali pa poiščite pomoč. Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo drugih. Če se potrudite in daste prednost drugim, si vzamete čas za iskrene pogovore in druženje, potem boste premagali sami sebe.

TEHTNICA
Optimizem se umika in prihaja soočanje z realnimi in trdimi omejitvami, ki vam ne bodo najbolj všeč. Zaradi tega bo manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije. Zoprno vzdušje vam bo prinašalo negativno energijo, ki bo zelo storilnostno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo oddaljitev v odnose.

ŠKORPIJON
Začutili boste nekaj napetosti, kar pa ni naključje, saj boste tokrat v stikih s tistimi, ki vam ponujajo drugačne zaključke. Poiskati bo potrebno prave besede, da stvari obrnete po svoje. V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo pognalo kri v žilah. Resnično potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu.

STRELEC


Napoveduje se vam nekaj prijetnih sprememb. Glede vsega kar se bo dogajalo, se lahko dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker bo vse izredno pozitivno za vas. Nekaj manjših težav se vam nakazuje s financami, zato se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Ljubezen vas povezuje z osebo, ki vas mika z igrivim značajem.

KOZOROG
Pazite, da vam ne bo zdrsnila iz ust kakšna beseda, ki bi jo kasneje obžalovali. Notranja dogajanja bodo za vas prevelik zalogaj, zato bodite previdni. Lahko se odzivate na podlagi tehtnega premisleka. To je dobra poteza, ki vas lahko reši pred zagato. Predlog bo naletel na razumevanje, kar vas bo razveselilo.

VODNAR
Vaša koncentracija bo izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. Trezna in praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti bo nosila največ koristi. Tokrat boste premalo sočutni in razumevajoči. Kljub temu pa, predvsem na poslovnem in finančnem področju, prihaja red in morda kasneje celo napredovanje.

RIBI


Ne sprejemajte pomembnih odločitev z ranjenim ponosom. Nasprotna stran bo dobro igrala, zato bodite vsaj vi bolj iskreni. Jezilo vas bo podcenjevanje vaše inteligence. V zraku bo nekaj novega. Čutite, da je lahko pomembno za vas in vaš osebni napredek. Prisluhnite, ne spregovorite, preden ne boste povsem prepričani. Končno boste bolj zadovoljni.

prejšnji članek
Velika pokovka na medenih tednih
Svet slavnih
Velika pokovka na medenih tednih
naslednji članek
Kakšen je rok trajanja kreme za obraz?
Zdravje
Kakšen je rok trajanja kreme za obraz?