pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Danes bodo blestele ribe

23. 1. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Zgradili boste most v svoji notranjosti, kar vas bo razveselilo. Sledili boste svoji resnici in premagali ter zadušili določene strahove. V tišini boste razmislili kaj je tisto, kar vas vznemirja.

BIK

Enkrat za spremembo se ne boste obremenjevali z drugimi in s tem, kako jim ustreči, da bodo zadovoljni, ampak boste naredili po svoje, ne da bi karkoli obžalovali.

DVOJČKA

Poskusite izboljšati vse, kar je mogoče, tudi stvari, ki so povezane z vsakodnevnimi opravki. Za potovanje bo dovolj časa in tudi sredstev, cilj bo vsekakor izredno zanimiv.

RAK

Nova razmerja bodo danes kar cvetela, resnejše ljubezenske veze pa bodo postajale vse zahtevnejše. Vse, kar ste doslej tolerirali, vas bo začelo neverjetno motiti in omejevati.

LEV

Težko se boste odločili, posebno zato, ker ne poznate vseh okoliščin, posebno doma in glede nepremičninskih poslov. Tudi v zasebnih odnosih pravzaprav že slutite resnico, toda še se držite v ozadju.

DEVICA

Radi bi počeli veliko stvari hkrati. Izkoristite nakopičeni višek energije, vsekakor čim več potujte, komunicirajte, ne sedite križem rok. Poznanstvo vam prav tako pospešuje utrip.

TEHTNICA

Danes bo prevladovalo melanholično vzdušje. Razmišljali boste o preteklih izkušnjah, zato vas bo skorajda strah prihodnosti. Čas je, da opustite preteklost in se posvetite prihodnosti.

ŠKORPIJON

Bodite pazljivi, saj vam bodo določeni ljudje jemali energijo. V popoldanskih urah se boste počutili povsem izčrpano. Četudi imajo bližnji določene težave, se ne obremenjujte z njimi.

STRELEC

Lepo vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s svojim optimizmom. Nasploh se boste trudili, da bi v vsaki situaciji od sebe dali največ, zato ne gre dvomiti o uspehu.

KOZOROG

Vprašajte se, v čem bi dejansko uživali in našli boste odgovor. Bodite pripravljeni, saj boste kmalu primorani pokazati moč in odločnost. Stojte bolj odločno za svojimi prepričanji.

VODNAR

Izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri delu kot na pomembnih sestankih, kjer je treba pokazati dober vtis. Z več zbranosti lahko popravite denarno stanje.

RIBI

V ljubezni bo tokrat resnično bučno in temperamentno. V primeru kakšne zabave boste dobesedno blesteli. Partnerjevi namigi bodo pravi balzam za vašo dušo.

prejšnji članek
Bitka za zdravje: Anetina punčka je prava borka
Svet slavnih
Bitka za zdravje: Anetina punčka je prava borka
naslednji članek
Bryan Adams izdaja nov album
Svet slavnih
Bryan Adams izdaja nov album
#nasazenazenska
nasazenazenska