pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: razgibano bo na področju čustev

28. 1. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
2019

Pravočasna priprava na značilnosti samosvojega Merkurja je nujna foto: dreamstime

Sonce v vodnarju bo v tem tednu vaš odličen sopotnik, še posebej v medsebojnih odnosih, ki bodo klicali po spremembah, seveda boljših in bolj inovativnih.

Sredi tedna prinaša pestro dogajanje njegova konjunkcija z Merkurjem. Poudarila bo področja dela, trgovine, književnosti, skratka pričakujte nov navdih, ki lahko vodi v uspeh. Venera, ki se bo do konca tedna še nahajala v znamenju strelca bo z vihravo energijo ustvarila razgibano dogajanje na področju čustev. čeprav se ne boste znali poglobiti, vam bo lepo, saj boste ves čas deležni prijetnih komplimentov. največ sreče lahko v tem tednu pričakujete device, škorpijoni in strelci, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju ovna, bika in tehtnice.

OVEN
Pred vami je zaradi planetarnih vzgibov čustveno spremenljiv teden. Vaše razpoloženje bo precej odvisno od razpoloženja družinskih članov in prijateljev. Pogosto boste nase povlekli vsa bremena drugih. Konec tedna naredite nekaj zase privoščite si masažo ali sprehod. Dobrodošli bosta tudi meditacija in sproščanje, ki prebuja vaše notranje občutke.

BIK
Oprijemate se istih zadev, s čimer se želite zavarovati, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer stanje ni najbolj rožnato. V domačem okolju pazite, da ne bi spet začeli prepirov le zaradi vaših nenavadno ostrih odgovorov. Nikar ne obujajte zadeve, ki naj bi ostala v preteklosti, posebno glede ljubezni, ki bo v tem tednu, še posebej v soboto sproščena.

DVOJČKA
Pod vplivom ugodne lune v strelcu si boste sredi tedna obetali, da boste imeli zadnjo besedo. Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste odrezali. Ni večjih težav, le pozabite na vse tisto, kar se je dogajalo v preteklosti. Prva naloga bo, da si pridobite vse potrebne informacije, šele potem boste lahko začeli resno razmišljati o taktiki.

Spada tudi vaše znamenje med tiste, ki bodo največ pridobili z Merkurjevo energijo? foto: Pixabay

RAK


Pazite pri delu in ne zamujajte več, saj vas nekdo ves čas opazuje. Radi bi počeli kaj novega, vendar to za zdaj ni mogoče, saj imate za opraviti preveč nedokončanega. Zgledujte se po tistih, ki se z istimi ali podobnimi zadevami ukvarjajo veliko bolj sproščeno. Bodite pozornejši, posebno z nekom, ki vam ne glede na vse stoji ob strani.

LEV
V ospredju bodo v ponedeljek z luno v škorpijonu denarni posli. Načrtovali ste več stroškov in potovanje, zanimivo je, da se bo vse obneslo kot ste si zamislili. Odločili se boste tako, kot je najbolje za vse. Ne bodite presenečeni, vsako okolje ima svoje zakonitosti. Ko ste stopili v tega, bi se morali zavedati, da morate marsikaj vzeti v zakup.

DEVICA
Veliko stvari se vam je dogajalo, zato je zdaj primeren čas, da si z luno v strelcu sredi tedna napolnite baterije. Pojdite v naravo, kajti to vas bo pomirilo in sprostilo. Tistim, ki vas ne poznajo dobro, ni treba pojasnjevati, zakaj ste se odločili za določeno potezo. Drugi bodo že sami dojeli vaše razloge.

TEHTNICA
Nikar ne pozabite, da za dežjem vedno posije sonce. Oddahnili si boste od vseh obveznosti in zadihali bolj sproščeno in razigrano. Čustva bodo v tem tednu realna in iskrena. Na potovanjih boste neučakani, na poslovnem področju vas rešuje klic v zadnjem hipu, ki vas bo presenetil. Nekdo bo posebno pritegnil vašo pozornost.

ŠKORPIJON


Do ljudi, ki vas obkrožajo boste imeli v sredini tedna, ko se bo luna sprehajala po strelcu simpatične in spontane odnose. V službi boste jasno predstavili svoje želje in cilje. Prisluhnili vam bodo. Zmedel vas bo le nekdo, ki vam ni preveč podoben. Preveč načrtujete glede stvari, ki se vedno končajo drugače.

STRELEC
Zopet ste se znašli pod vplivom čustev, a tokrat vam ne bo žal. To vam bo le pognalo adrenalin in vas ponovno prebudilo iz spečega stanja. Tako boste kasneje sproščeni, posebno glede romantičnih novosti. Nekdo vas bo proti koncu tedna pomiril, vendar ne pozabite, da morate tudi dajati vsaj toliko, kolikor zahtevate zase.

KOZOROG
Finančno si boste v tem tednu končno opomogli, vendar bodite vseeno previdni pri večjih investicijah. V službi boste z luno v strelcu zelo uživali. Poslušajte notranji glas. Nekaj boste sijajno opravili in potem si lahko privoščite več oddiha. Morda ne boste sledili temu nasvetu, saj je pred vami nekaj pozitivnega.

VODNAR
Uredite v prvi polovici tedna odnose s poslovnim partnerji. Previdno predvsem, če bi radi govorili o stvareh, ki jih v resnici ne poznate dovolj dobro. Glede zasebnih zadev pa se bo proti koncu tedna izkazalo, da je neko poznanstvo izredno pomembno. Neki dogodek bo prebudil prijetna in globoka čustva.

RIBI


Zamudili boste najprimernejši trenutek za ukrepanje, kar vas bo malce razžalostilo. Ker se bo to zgodilo izključno po vaši krivdi, se ne jezite na potrpežljivega partnerja. Pri financah bo sredi tedna potekalo vse kot namazano. Zaslužili boste celo več, kot ste pričakovali. Večeri bodo obarvani s športom in dobro družbo.










prejšnji članek
Ekskluzivni intervju: José Carreras
Svet slavnih
Ekskluzivni intervju: José Carreras
naslednji članek
Reka Ljubezni: Uroš klonil pred sovražniki?
Svet slavnih
Reka Ljubezni: Uroš klonil pred sovražniki?