pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: V ljubezni vam bodo zacvetele rože

17. 2. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Razlogov za dobro voljo boste imeli zaradi poskočnega ljubezenskega življenja več kot dovolj, ovir za srečo pa v vaši bližini ne bo videti, zato uživaje s polno paro.

BIK

V ljubezni vam bodo cvetele rože, zaljubljeno boste zrli v prihodnost, ki bo optimistično naravnana. Partnerjeva bližina vas bo navdajala z mirom in zaupanjem.

DVOJČKA

Smeh in dobra volja, ki bosta danes na prvem mestu vam bosta olajšala vaše situacije in vam povrnila novo voljo do življenja. Pojdite na dolgo kavo s prijateljem.

RAK

Danes, ko je za večino dela prost dan, si privoščite počitek in se pustite razvajati, saj je že čas, da si naberete novih moči in pometete s konkurenco.

LEV

Odgovornost bo močnejša od želje po počitku, pa tudi sicer ne boste čutili nikakršne potrebe po lenarjenju, prej nasprotno. Od energije vas bo kar nosilo, v prave smeri.

DEVICA

O običajni zadržanosti ne bo ne duha ne sluha, svojega partnerja boste v današnjem dnevu omrežili z vsem, kar imate. Dobro se bosta počutila v objemu.

TEHTNICA

V domačem okolju ne dovolite, da bi vas kaj zlomilo. Prav na vsak svoj korak ste ponosni in to z razlogom. Tudi takrat, ko se drznost meša s samouničenjem.

ŠKORPIJON

Časa za brezskrbno druženje bo malo, zato ga boste najraje namenjali partnerju, saj boste poskušali nadoknaditi zamujene trenutke, vendar ne boste vedno naleteli sprejem, kakršnega pričakujete.

STRELEC

Tako radi bi razglabljali in filozofirali o velikih načrtih, vendar vsi na vas pritiskajo s pritlehnimi, vsakdanjimi odločitvami in rezultati dela. Vzemite si nekaj časa zase.

KOZOROG

Ko že vsi mislijo, da vas poznajo do kosti, znova presenetite s potezami, ki osupnejo. Raztresenost bo nadomestila nepopustljiva zbranost.

VODNAR

Nikar ne razmišljajte, da vam je pisan samo črn scenarij. Poglobite se vase in začnite zahtevati več, saj vas bodo v nasprotnem primeru povozile negativne energije.

RIBI

Današnji dan vam bo zelo namenjen. Veselili se boste pozitivnih trenutkov, ki vas čakajo z vašim partnerjem. Tudi večer bo obarvan z romantiko.

prejšnji članek
Metka Albreht žari od zadovoljstva
Svet slavnih
Metka Albreht žari od zadovoljstva
naslednji članek
Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti
Svet slavnih
Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti