nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Čakajo vas dobre novice

24. 2. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh

OVEN

Ne govorite preveč o vaših zasebnih zadevah, varujte svoje skrivnosti. Niso vsi enako naravnani. Spomnite se, da ste zaradi dolgega jezika izgubili kar nekaj priložnosti, zdaj naj bo drugače.

BIK

Dan bo obetaven, saj se boste odločili in svoja čustva pokazali na pravi način. Potem pa se vse v hipu spreminja, draga oseba bo zmedena zaradi vašega labilnega počutja.

DVOJČKA

Na današnji dan se bo zgodilo marsikaj zanimivega in novega. V družbi prijateljev boste dobre volje, skupaj se boste ukvarjali s športnimi aktivnostmi.

RAK

Preseneča vas prebujeno ljubosumje, čustvo, ki vam le potrjuje, da bi nekoga morali bolj upoštevati, saj vas je očitno strah, da bi ga izgubili. Porabili boste nekaj več časa in energije, kot ste nameravali.

LEV

Luna bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe. V odnosih bo večja napetost, vendar lahko z nekaj poguma uvidite drugo stran, kaj vam želijo povedati.

DEVICA

Spremljajo vas lepe okoliščine, morda le z izjemo nekoliko težjega obdobja zvečer, ko bi morali bolj počivati in se vsaj za hip ustaviti. Deležni boste pozornosti.

TEHTNICA

V osnovi si boste morali postaviti osebne meje. Določnih zadev iz nejasnega razloga ne morete povedati na glas. Tako boste našli nekaj odgovorov, ki vas zanimajo že dalj časa.

ŠKORPIJON

Poskusite znova, posebno če nečesa niste najbolje razumeli ali opravili. Še nekaj možnosti je, da se obrnete na pravo stran in dosežete uspeh, kljub nerazumevanju ostalih.

STRELEC

Pripravljeni ste nadaljevati nekaj, kar vas je doletelo precej nepričakovano. Zvečer se bo vseeno pojavil zastoj, saj boste zgovorni, toda ničesar ne morete končati.

KOZOROG

Osvajate lahko brez težav, posebno če se odpravljate na krajšo pot in ste pripravljeni na novo ljubezensko zgodbo. Dobili boste pozitiven odgovor na svoje vprašanje.

VODNAR

Dobrih novic bo nekaj več, kot ste pričakovali, zato boste sprva zmedeni. Niste preveč prepričani o nečem, kar vam bodo dopovedovali prijatelji ali sorodniki. Dobro premislite.

RIBI

Največ napetosti bo na zasebnem področju, hkrati pa bo tam tudi največ možnosti za spremembe. Prihajate do novih občutkov, ki vas bodo presenetili in navdušili.

prejšnji članek
Cool mamacita: Naredila bo vse, da se to zgodi
Svet slavnih
Cool mamacita: Naredila bo vse, da se to zgodi
naslednji članek
Chris Hemsworth bo Hulk Hogan
Svet slavnih
Chris Hemsworth bo Hulk Hogan