franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: pričakujte strastno doživetje

22. 4. 2019; 01.00
Avtor: K.M.
Horoskop oven

Ovni, vse bo ok. foto: Pixabay

V krajši delovni teden, obarvan s praznikom, vas bo popeljala konjunkcija med Soncem in Uranom, ki prinaša avanture, odprtost, drzne misli in željo po dogajanju.

Horoskop, 22.4.-28.4.19

Z veseljem se boste spočili in si zbistrili svoje misli. Merkur in Venera se bosta sprehajala po znamenju ovna, zato pričakujte hitre odločitve, brez odvečnega analiziranja in tudi kakšno strastno doživetje, ob katerem boste začutili, da ste resnično zaželeni s strani nasprotnega spola. Več bo razpravljanja, vendar veliko manj poglabljanja, kar vas bo navduševalo. Največ lepih trenutkov lahko pričakujete biki, raki in device, nekaj smole pa boste deležni rojeni v znamenju ovni, tehtnice in strelci.

Ni naključje, da je Venere retrogradna točno 40 dni. foto: PS



OVEN
Na poslovnem področju bo s konjunkcijo med Soncem in Uranom veliko sprememb, lahko se zamenja vodstvo ali pa boste dobili drugačne zadolžitve. Čeprav ne bo šlo brez preglavic, se bodo stvari na koncu obrnile po vaše, saj ste vztrajni, skrbni in delovni. Izogibajte se sporom s sodelavci, nekateri bodo zelo tekmovalni, držite se raje ob strani in sledite toku dogajanja po svoji intuiciji in strokovnih navodilih.

BIK
Poskušali boste obdržati položaj, ki ga imate, čeprav veste, da si v resnici zaslužite veliko več. Težavam in problemom na profesionalnem področju se ne bo mogoče izogniti, zato bodite bolj potrpežljivi, kar bo pod vplivom Merkurja v ovnu zelo težko. Samo zdržati je potrebno to situacijo, ki bo postavila temelje za vašo nadaljnjo poslovno pot. Kar se denarja tiče, boste nekoliko nezadovoljni.

DVOJČKA
Če s trenutnim službenim položajem niste zadovoljni in si želite večjih izzivov, imate ne glede na opozorila drugih velike možnosti za spremembe. Pogovori se bodo kar vrstili in obstaja velika verjetnost, da boste dobili kar nekaj mamljivih ponudb. Izberite tisto, za katero povsem intuitivno čutite, da bi bila najboljša za vas, tako v finančnem smislu kot v smislu intelektualnega in osebnega napredka.

RAK
Ta teden je priložnost, da preučite svoje življenje in da vidite v njem nekaj več, kot ste pričakovali. Ta veličina ni v materialni sferi, niti vam ne bo dala moči nad drugimi. Namesto tega je vaša priložnost, da pogledate na vaše življenje v drugi dimenziji. Najprej boste odkrili povečane empatije za ljudi v vašem vsakdanjem delovanju. Imeli boste tudi več sočutja in usmiljenja za težave drugih ljudi.

LEV
Največ uspehov pričakujte sredi tedna, ko bodo z luno v kozorogu poudarjeni vaši čuti za komunikacijo, trgovanje in izmenjavo mnenj. Na finančnem področju vas čakajo določeni vzponi in padci, ki so povezani predvsem z vašim morebitnim nespametnim zapravljanjem. Konec tedna bodite še posebej previdni, da ne boste posojali denarja ali kupovali stvari, ki si jih ne morete privoščiti.

DEVICA
V prvi polovici tedna boste klub optimistično naravnani luni v strelcu precej živčni in pod stresom. Ne boste našli pravega kanala za sprostitev odvečne energije, zato se usmerite v več družabnih ali športnih aktivnosti. Če ljubite vodo, si privoščite več plavanja. V petek morate zelo paziti na vaše vedenje, bodite spoštljivi do poklica, ki ga opravljate in kolegov v stroki.

TEHTNICA
Teden je lahko izjemno zahtevno obdobje, saj imate občutek, da je vse, kar se trudite narediti blokirano ali v nasprotju z vami. Morda se vam nabira jeza, vendar nimate časa za jezo. In ni dvoma, da so vaši ukrepi tesno vezani na prave cilje. Ljudje, ki so pomembni pri usmerjanju vašega življenja so lahko resen vir težav. Namesto upora in boja, bi bilo bolje počakati in v tem tednu najti nekaj za vaše sproščanje.

ŠKORPIJON
V tem tednu se imate možnost dokončno umakniti iz odnosov, ki vas ne zadovoljujejo. V poslovnem življenju boste deležni težav in težko si boste intuitivno izbirali prave pomočnike za sodelovanje. Vzajemna pomoč in spoštovanje sta pri tem ključna. Na domačem terenu se pripravite na nekaj nenadnih dogodkov. V družinskem krogu je možna selitev ali prenova doma.

STRELEC
Življenje v prvi polovici tedna se bo vrtelo tudi okoli ljubezni. Na zunaj boste delovali hladno, a Jupiter bo poskrbel za večjo čustvenost. Čeprav se vam bo na trenutke zdelo, da nimate nobenega nadzora nad svojimi čustvi, bo vaše ljubezensko življenje zato obogateno. Če je bil vajin odnos s partnerjem zadnje čase nekoliko skrhan, boste našli več optimizma in širokosrčnosti.

KOZOROG
Če si kdo želi od vas posoditi denar, poskusite elegantno reči 'ne' in denar posodite le tistim, ki jim res zaupate. Prav tako se sami izognite zadolževanju in bančnim kreditom. Čustev raje ne zadržujte v sebi, temveč jih iskreno izrazite. Če ste nezadovoljni v odnosu, morate to sami sebi priznati in delovati v skladu s svojimi občutki. V nasprotnem primeru boste vikend preživeli malce zagrenjeni.

VODNAR
Sodelovanje s kolegi in nadrejenimi bo v sredini tedna, ko bo luna v kozorogu močno izraženo. Čeprav ste morda navajeni vse delati sami, vam tokrat priporočamo, da pri poklicnih odločitvah bolj upoštevate mnenje širšega delovnega okolja. To še zlasti velja v primeru, da vaše odločitve močno vplivajo na celoten oddelek. Konec tedna prihaja nežna energija.

RIBI
V prvi polovici tedna boste deležni intenzivnega zvezdnega vpliv, poleg tega pa boste celo bolj priljubljeni kot ste bili do sedaj. V drugi polovici tedna ne bo več šlo tako bleščeče, saj ne bodo najbolj iskreni do vas, kar vas bo precej obremenjevalo in zaviralo pri napredku. Ne glede na vse pa boste vzpostavili kar nekaj koristnih kontaktov, ki vam lahko prinesejo koristi. Na področju financ bodite pazljivi.

prejšnji članek
Zakaj hren peče?
Zdravje
Zakaj hren peče?
naslednji članek
Boleče nezgode in padci Nuške Drašček
Svet slavnih
Boleče nezgode in padci Nuške Drašček