nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Zaslužili ste si nekaj predaha

15. 5. 2019; 10.12
Avtor: Horoskop
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Čeprav je pred vami uspešen dan, se ne boste mogli sprostiti in v miru uživati. Pričakujete lahko dokaj velike izzive, še posebej na poslovnem področju, kjer boste budni.

BIK

Za vas bo napeta energija današnjega dne precej velik izziv. Zaradi vplivov planetov bodo prisotni pritiski, saj bo življenje od vas zahtevalo korenite spremembe.

DVOJČKA

Zopet preveč vztrajate glede zadeve ali sodelovanja, ki vam zagotovo ne more prinesti nekaj konkretnega. Nikar se ne primerjate s tistimi, ki so drugače usmerjeni.

RAK

Nekdo vam lahko sicer pomaga, toda premislite o tem, kako bi lahko nadaljevali samostojno. Previdni bodite na skrite napake glede finančnih zadev in zavarovalnih polic.

LEV

Ob prvih težavah boste ugotovili, kaj bi dejansko morali spremeniti, da bi zadeve speljali tekoče. Razmeroma hitro boste premagali svoj strah in splošno napetost današnjega dne.

DEVICA

Radi bi se lotiti nečesa, kar je popolna novost, toda trenutno nimate dovolj moči in se zagotovo niste dovolj motivirani. Pred vami je dan, v katerem lahko malce počivate.

TEHTNICA

V današnjem dnevu boste polni vznemirjenja, izzivov in sprememb. Z nekaj samoobvladovanja je lahko dan spodbuden, saj bo na vidiku poveča delavnost.

ŠKORPIJON

Vse svoje obveznosti boste opravljali korektno in vsekakor ostanite potrpežljivi, dokler se temni oblaki nad vami ne bodo razblinili. Vse, kar se bo zgodilo, boste lahko pripisali svoji samozavesti.

STRELEC

Ljubezenske zvezde znova prebujajo vaše želje. Zgodilo se bo prav v trenutku, ko boste povsem osredotočeni na druge, bolj praktične opravke. Ne bodite trmasti, odprite se za novosti.

KOZOROG

Finančno niste v najbolj ugodnem obdobju, zato pazite na svoje izdatke. Zvezde vam bodo bolj naklonjene v ljubezni, še zlasti na področju reševanja napetosti in konfliktov.

VODNAR

Vaše misli se bodo vrtele okoli različnih ciljev in želite si početi nekaj ustvarjalnega, vendar se morate umiriti in preveriti materialne zmogljivosti. Pozanimajte se, kaj lahko spremenite.

RIBI

Prijetno se bo nasloniti in spremljati, kako se stvari odvijajo po vaših načrtih. Zaslužili ste si nekaj predaha. Izkoristite priložnost, dodatno delo lahko še malo počaka.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Jakova Teja že ima moža!
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jakova Teja že ima moža!
naslednji članek
Ste vstopili v prezgodnjo menopavzo?
Zdravje
Ste vstopili v prezgodnjo menopavzo?
#nasazenazenska
nasazenazenska