cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

TEDENSKO HOROSKOP: vaša energija ne bo več tako trda

30. 9. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
tehtnica

Tehtnica foto: Pixabay

V teden, ki ga bo polepšala energija Sonca v znamenju tehtnice stopate notranje umirjeni in kreativno popolnoma prebujeni.

Če vas čakajo pomembni sestanki, ki bi jih radi izpeljali v miru, jih nikar ne planirajte od četrtka dalje, saj se Merkur pomakne v znamenje škorpijona, kar vam prinaša bolj konfliktno energijo. Konec tedna bo Prvi krajec tisti, ki vam bo dovolil, da prestopite mejo neznanega in se neobremenjeno podate k novim dogodivščinam. V tehtnico se konec tedna seli tudi Mars, ki bo poskrbel, da vaša energija ne bo več tako trda in hladna, zato se boste v medsebojnih odnosih boljše sporazumevali. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, biki in levi. Nekaj težavic pa se lahko naniza rojenim v znamenju dvojčkov, raka in vodnarja.

OVEN
Luna, ki prehaja v znamenje škorpijona s svojimi aspekti v prvih dneh tedna prinaša svetlobne besede ter možnost, da kateri koli od vaših prijateljev ali znancev, ki ima podobne težave pokaže zanimanje za vas. Zaradi dviga samozavesti boste konec tedna notranje močnejši, prepričani vase, to pa se bo seveda izjemno odrazilo tudi v vašem počutju in ravnanju.

BIK
Vaše pogumno delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem na področju dela. Znašli se boste kot vodja kar vam bo še kako pisano na kožo. Vaše odločitve bodo premišljene, diplomatske in učinkovite, zato boste poželi tudi kakšen zanimiv kompliment. Na prvem mestu bo neposrednost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne ljudi in prinesla konec tedna prijetno svežino.

DVOJČKA


V družinskem krogu boste zadovoljni in sproščeni. V sredini tedna, ko luna preide v strelca, se bo v domačem krogu veliko dogajalo. Razmišljali boste o širitvi ali spremembi bivališča, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj bi lahko izbrali napačno možnost. Simpatičnost bo konec tedna še povečala vašo privlačnost in željo po adrenalinu, ki ga boste najlažje sprostili v družbi prijateljev.

RAK
Prvi dnevi tedna bodo zaradi prehoda lune v škorpijona vse prej kot umirjeni. Na dan bodo prišle zadeve, za katere ste bili prepričani, da so že zaključene. Morali se jih boste lotiti drugače, saj vas bodo v nasprotnem primeru popeljale v nezadovoljstvo. Na osebnem področju se vam več vznemirjenja in dobrih energij nakazuje v zadnjih dneh tedna, ko boste veliko bolj zbrani in razpoloženi. Moč Marsa v tehtnici vas bo prebudila.

LEV
V povezavi z vplivom Marsa, ki preide v tehtnico, boste v tem tednu bogatejši na družabnem področju, razmišljali boste tudi o svetovanju drugim, še posebej družinskim članom. Imeli boste večje in boljše možnosti, da končate tisto, kar ste si začrtali. Zmanjšala se bo tudi vaša trma, kar vam bo olajšalo življenje in odnose, tudi z osebami nasprotnega spola. V nedeljo boste brali in se sproščali.

DEVICA


Luna v znamenju škorpijona vas bo v tem tednu naredila privlačnejše. Izstopali boste, kjerkoli se boste pojavili. Kljub temu pa bi lahko kombinacija planetov prinesla tudi pretiravanja v zvezi s tem, da se bo izkazalo pomanjkanje vašega notranjega ravnovesja. Seveda lahko kljub vsemu najdete osebo, s katero se boste strastno ujeli. Rešitve, na katere čakate za vas prihajajo v nedeljo.

TEHTNICA
Vpliv Merkurja in Sonca v vašem znamenju bo v tem tednu zelo vzpodbuden. Obremenitve pa bodo povezane z družinskim krogom. Ne boste se znašli v komunikaciji, saj boste imeli občutek, da vas nihče osredotočeno ne posluša. Vse te ovire se počasi umikajo proti koncu tedna, kar vas vodi v boljše življenje in preobrazbe, tudi zunanje podobe.

ŠKORPIJON
Veliko priložnosti in lažji zaključki vas čakajo na področju dela ali izobraževanja, kjer boste z luno v vašem znamenju v začetku tedna nepremagljivi. Če želite še naprej ohraniti svojo vitalnost in dobro zdravje, se izognite kakršnemukoli pretiravanju, še posebej s hrano, saj lahko v tem primeru pridobite nekaj kilogramov, kar vas vodi v nezadovoljstvo. Nedelja bo pestra in povezana z ljubezensko izjavo.

STRELEC


Na splošno se v tem tednu nakazuje veliko priložnosti za ustvarjanje dobička s svojimi talenti in sposobnostmi, pod pogojem, da delujete samozavestno v smeri sodelovanj. Izkoristite lahko priložnosti, ki vam z optimizmom prinašajo možnosti za razumevanje tistih vzorcev, s katerimi ogrožate svojo samozavest ter zmožnost, da razumete, kaj nekdo pričakuje od vas.

KOZOROG
Umirjenost bo tista, ki bo ustvarila zadovoljstvo. Z luno v škorpijonu se boste končno osvobodili zoprnih vzorcev na ljubezenskem področju. Na zdravstvenem področju boste močni in neobčutljivi. Kljub številnim dogodkom in vsakodnevnemu stresu se boste znali zabavati in poskrbeti zase. Ker boste imeli preveč energije, je smotrno, da se usmerite v kakšen skupinski šport.

VODNAR
Obeta se vam osebna rast, ki vas bo še dodatno obogatila. Blokade se počasi umikajo vstran in dobili boste moč, da se lotite bolj zahtevnih opravil. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v alternativne in psihološke rešitve, ki vam prinašajo več stabilnosti. Na osebni in strokovni ravni počasi prehajate na drugo, boljšo raven, ki vam prinaša več umirjenosti.

RIBI


Z lahkoto boste nad nekaterimi, ki vas motijo že nekaj časa potegnili črto in se podali v nove zmage in priložnosti. Prijeten planetarni aspekt bo poskrbel, da bo vaš konec tedna čudovit in predvsem namenjen sprostitvi. Nakazujejo se tudi nove priložnosti, ki bodo od vas terjale premišljene odločitve in nekaj tveganja, ki bo le dodatno dvignilo energijo.

prejšnji članek
Delovno oblačilo, ki to ni
Moda&Lepota
Delovno oblačilo, ki to ni
naslednji članek
FOTO in VIDEO: Avdić predal ček za 5000 eurov
Svet slavnih
FOTO in VIDEO: Avdić predal ček za 5000 eurov