zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Napoved: Ob neuspehu se boste znali hitro postaviti zase

4. 11. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop.si
horoskop_astrologija_zodiak

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Najboljše se boste počutili v družbi sproščenih ljudi, tisti, ki preveč komplicirajo pa vas lahko zmotijo.
Napoved pripravil:  Horoskop.si.



Teden bo razbremenil pretekle misli in energija škorpijona, ki jo dovajata Merkur in Sonce bo usmerjena h konkretnim podvigom. Majhni koraki tokrat ne bodo dovolj, tudi omahljivosti se bo potrebno izogniti. Ob neuspehu se boste znali hitro postaviti zase in za svoje pravice. Venera v znamenju strelca bo zelo naklonjena komaj začetim razmerjem, ki se lahko razvijejo v nekaj več. Pripravljeni boste zaupati, se soočati in vse skupaj spremeniti v zabavno igro. Vse te strastne podvige pa bo nekoliko umirili vpliv Marsa v znamenju tehtnice. Najboljše se boste počutili v družbi sproščenih ljudi, tisti, ki preveč komplicirajo pa vas lahko zmotijo. Veliko prijetnih priložnosti lahko pričakujete ovni, biki, dvojčki in škorpijoni, nekaj kočljivih situacij pa se obeta rojenim v znamenju tehtnice, kozoroga in rib.

OVEN
V prvih dneh tedna sledijo odločitve, ki pa jih sami niste načrtovali. Globoko v sebi boste naredili trden sklep in se ga držali do potankosti. Uvideli boste povezavo med duhovnim in materialnim svetom in to vam bo tudi v pomoč pri osebnem napredku. Partner bo tokrat počakal, da boste vi tisti, kateri boste naredili spremembo. Na delovnem mestu bo zelo razgibano.

BIK
Zdrav način življenja in pozitivno mišljenje bosta dobri popotnici za napredovanje v tednu pred vami, energijo vam bo dovajal tudi vpliv Prvega krajca. Seveda boste svojo srečo iskali v delu in obveznostih. Pomembno bo, da naredite načrt in se razrešite tistih vzorcev, ki vas tako zelo bremenijo in blokirajo pred napredkom. Konec tedna z luno v ovnu vam prinaša akcijo.


DVOJČKA
Prihajajo presenečenja, povezana z osebno rastjo. V vašem življenju se odpira novo poglavje v iskanju osebne in poklicne identitete. Ne imejte občutka krivde in slabe vesti, to je korak naprej. Čustva, ki jih čutite do nekoga, vas bodo sredi tedna, ko bo luna v ribah popolnoma preplavila. Prava odločitev se bo ponudila sama od sebe, do takrat ohranite nekaj zadržanosti.

RAK
Teden, ki je pred vami bo prinesel nov pogled na določene zadeve. Hitro in uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje in sklepanje, zato pa boste toliko bolj okorni pri čustvenih zadevah. V ljubezni potrebujete takojšen odgovor na svoje dvome, tudi če morda ne bo takšen, kot si ga želite slišati. S prijatelji se boste v nedeljo, ko bo luna v ovnu odlično razumeli.

LEV
V tem tednu boste začutili da končno prihaja vaš čas. Počasi se pomikate v boljše obdobje, ko se boste lažje odločili kako naprej. Nekdo, ki ga spoštujete se počasi umika od vas, kar vam ne bo najbolj všeč. Morda se morate bolj postaviti zase in zahtevati tisto kar vam pripada. Na čustvenem področju se vam konec tedna z ognjeno energijo obetajo nove, vznemirljive energije.

DEVICA


V prvi polovici tedna se boste odlično počutili. Pozitivna energija na področju osebnih odnosov vam bo vlila zaupanje in zadovoljstvo. Sredi tedna boste doma sijali in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Z ljubljeno osebo lahko najdete določen navdih in kreativnost. Previdno z denarjem, še posebej konec tedna, ko boste zelo drzno razpoloženi.

TEHTNICA
Pred vami je naporen teden, v katerem se boste morali resnično izkazati, ne da bi vam pri tem kdo pomagal. Še tisto, kar vam bodo obljubljali, se lahko sredi tedna zaplete. Trenutno nimate tako trde kože, kot si mislite, marsikaj vas lahko iztiri, saj boste pod vplivom planetarnih energij bolj občutljivi kot po navadi. Še težje se boste v tem tednu odločali.

ŠKORPIJON
V prvih dneh tedna boste bolj umirjeni, vendar zadovoljni s trenutno situacijo. Skozi tišino boste prepleteni s svojo notranjo energijo in modrostjo. Pogumno boste stopali naprej in sledili tistim rečem, ki vam bodo pomembne. Poglobljeno se boste lotili dela na sebi in poskrbeli za svojo varnost. Partnerjevi namigi vam bodo konec tedna, ko bo z luno v ovnu direkten zelo všeč.

STRELEC
Prihajajo vznemirljive spremembe. Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali stvari končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste samozavestni in zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete prav lepe rezultate ne glede na pomanjkanje časa. Če pa boste podlegli stresu, si boste po nepotrebnem škodili, zato ostanite uravnovešeni in zbrani.



KOZOROG
Prihajate v obdobje ko vam ne bo najbolj jasno, kaj želijo od vas. Nenehno boste razmišljali o nekem potovanju, vendar kar nimate poguma, da bi ga tudi uresničili. Če imate za izgovor finance, verjemite, da obstaja rešitev. Pogovorite se z osebo, ki se na to področje spozna ali pa razmislite o izposoji denarja. Ne mislite, da se vam srčna želja tokrat ne more uresničiti.

VODNAR
Osebnostno boste naredili s pomočjo Prvega krajca večji korak. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo osvetlil pot in tako se boste morali premakniti naprej. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in sprehodi, katerih se udeležite v dobri družbi. Izčrpen pogovor bo tisti, ki vas bo pripeljal do številnih idej in rešitev. Bodi iskreni in veliko lažje vam bo doseči bistvo.

RIBI
V vaše življenje prihajajo zanimive odločitve. Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Ugotovili boste, da ste izgubljali čas, a ste bogatejši za novo pomembno lekcijo. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi niste popolni. Sprejmite svojo odgovornost in potrpežljivo nadaljujte odnose z drugimi.


prejšnji članek
Dobrodelna predstava z Miho Zupanom in Ladom Bizovičarjem v glavni vlogi
Svet slavnih
Dobrodelna predstava z Miho Zupanom in Ladom Bizovičarjem v glavni vlogi
naslednji članek
Znana Slovenca na talentih v Angliji, kako sta se odrezala?
Svet slavnih
Znana Slovenca na talentih v Angliji, kako sta se odrezala?