franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

11. 12. 2019; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Želeli boste naprej, a sočasno delali na star način. Nikakor ne boste doumeli, kaj vam želijo drugi sporočiti, saj boste izhajali iz obrambe. Sprostite se, če si želite dobro.

Bik  
Jeza in nemir ne bo prava pot za tisto, kar želite doseči, še posebej če boste z njo zasipali tiste, od katerih pričakujete pomoč. Čas je za sprostitev, da si ne porušite vsega.

Dvojčka    
Skozi spoznavanje novih ljudi in novih znanj boste odkrili drugačen tip ljudi, kar vas bo zelo razveselilo, saj te že pozabili, da je lahko druženje tako zabavno.

Rak    
Sposobnost iskenega pogovora bo rešila tisto, za kar ne veste, kako se lotiti. Samo povejte tistim, s katerim sodelujete, kaj je vaš problem in vse bo drugače.
 
Lev  
Uredite se, saj bo to okrepilo vašo samozavest in poudarilo vaše dobre lastnosti, ki jih boste spoščeno pokazali svetu. Presenetili boste mnoge s svojo preprostostjo.

Devica  
Trudili se boste narediti vtis na novem področju, v novi službi ali z novimi ljudmi, kar se bo obrestovalo. Bodite čimbolj iskreni, kar bo zelo pomembno na dolgi rok.     

Tehtnica  


Strastno boste zajemali dan in imeli vaš magnetičen vpliv na številne ljudi. Ne obnašajte se, kot da je to samoumevno, temveč ohanite svoje čutečo srce.

Škorpijon  
Glava bo hotela eno, srce pa drugo. Potrbno pa bo realno pogledati, kaj lahko naredite sami, kje pa ste poponoma odvisni od drugih. Ne bo vam najlažje.
 
Strelec   
Počasi boste začeli dojemati, kako globoko so potrebne spremembe in da ne bo dovolj samo malo pospraviti po hiši. Poglejte okoli sebe, s čim vse ste zadovoljni.
 
Kozorog  
Dojeli boste, kje je skrita vaša ljubezen in kako se sprostiti v svojem telesu, kar bo izboljšalo vaše zmenke ali vsaj veselje nad njimi. Brez zadržkov se odzovite  na povabilo.

Vodnar  
Z optimizmom boste pristopali k vsakemu reševanju težav in  resnično boste želeli vse rešiti takoj, a žal ne bo šlo. Zato dovolite, da čas naredi svoje in prinese spremembe.

Ribi  
Vse, kar si boste zaželeli, lahko danes dobite. Zato previdno, da se ne boste prehitro zadovoljili z vsem, kar se bo dogajalo. Ohranite dober občutek v sebi.  


prejšnji članek
Dvojčka Klobasa na osupljivi popolni preobrazbi - kaj se je dogajalo?
Resničnostni šovi
Dvojčka Klobasa na osupljivi popolni preobrazbi - kaj se je dogajalo?
naslednji članek
Zgodbe brezdomcev in socialno ogroženih posameznikov križane z »lepo« umetnostjo
Svet slavnih
Zgodbe brezdomcev in socialno ogroženih posameznikov križane z »lepo« umetnostjo