franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čas za težje pogovore

15. 5. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop oven

Ovni, vse bo ok. foto: Pixabay

Danes je dan, ko se lahko lotite resnejših tem, ki so v vas doslej vzbujale nemir. Ob tem bodite iskreni, priznajte sebi in sogovorniku svoja čustva. Boste videli, iz prsi vam bo zdrsnila teža bremena ...

Oven
Če boste preveč cincavi, se zna zgoditi, da se vam bo ljubezen izmuznila iz rok. Zato ne tuhtajte več, temveč ukrepajte. Tudi če se boste v določenih krogih osmešili, bo vredno.

Bik
Potrudite se in pokažite svoje interese ter želje tistim, ki so res povezani z vami. Začnite z delovanjem in ne čakate več, da bo kdo drug naredil kaj namesto vas.

Dvojčka
Nove simpatije in srčne povezave vas bodo spomnile ali naučile kako lepa je lahko ljubezen, ne glede na vašo starost. Sproščenost, veselje in skupen čas v naravi bo magičen.

Rak
Odnosi vas bodo zaposlovali v mislih, a ne boste imeli ne časa in ne prave priložnosti za druženje s simpatijo ali za s romantične trenutke v partnerstvu, saj boste malo doma.



Lev
Uvajali boste večje spremembe in s tem se bodo odpirali tudi določeni spomini in zatrta čustva iz preteklosti. Bodite pozorni, saj se v njih skriva veliko resnice, ki je še ne poznate.

Devica
Težji pogovor se lahko danes zgodi in priznati boste morali svoja resnična čustva, ki ne bodo samo lepa in dobra. A to vas bo sprostilo, da se boste končno dobro naspali.

Tehtnica
Ne boste se pustili ustrahovati, niti voditi za nos. Narava, lepota in ljubezen vam bo največ pomenila, zato boste zaščitili vsa svoja dobra čustva s hladnostjo navzven.

Škorpijon


Ne odrekajte se ljubezni zavoljo posla, prav tako ne zapravljajte priložnosti, ki vam jih ponuja življenje, zavoljo ljubosumja, ki ga boste čutili v okolici. Fokus nase in samo naprej.

Strelec
Super spremembe na delovnem mestu se obetajo in z njimi čisto nove in zanimive priložnosti. To vam bo odprlo popolnoma novo pot, da boste končno lahko zadihali.

Kozorog
Ne glejte pa na čas in uro, če želite, da se poslovno stvari dobro aktivirajo in vse res dobro pripravi. Od vaše pripavljenosti je odvisno, kako resno vas bodo jemali drugi.

Vodnar
Posel bo napredoval, kar vam bo aktiviralo pravo pot in okrepilo vaše potenciale in cilje za naprej. Lahko se malo umirite in si dovolite sprostitve, uživanja in počitka.


Ribi
Vaše nesodelovanje in nepripravljenost k sledenju družinskim načrtom bo povzročila kar nekaj prepirov. Izgovarjali se boste, da se niste dovolj dobro izrazili, kaj želite in kaj ne.

prejšnji članek
Epidemije ni več, nekateri omejevalni ukrepi ostajajo
Zdravje
Epidemije ni več, nekateri omejevalni ukrepi ostajajo
naslednji članek
V znanstvenofantastični komediji tudi Cate Blanchett
Svet slavnih
V znanstvenofantastični komediji tudi Cate Blanchett