stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Izognite se užaljenosti

16. 8. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Morda boste danes nekoliko bolj občutljivi, a nikar ne dovolite, da bi to vplivalo na razplet dogodkov. Umaknite se le toliko, da boste lahko na situacijo pogledali iz drugega zornega kota. Boste videli, slika bo jasnejša.

Oven  
S trmo in uporom boste dosegli nekaj, kar ste že dolgo nazaj obljubili. To vam bo v zadovoljstvo. Javnost bo priznala vaš uspeh, vi pa boste čakali priznanje od simpatije.

Bik  
Lahko, da vas bodo določene zadeve užalostile ali da boste užaljeni, a na vas je, da to skomunicirate tako, kot želite, da vas okolica dojame.

Dvojčka  
Presenetilo vas bo, kako hitro se boste vpeljali v popolnoma nov način življenja, pa tako ste bili prepričani, da bodo s tem težave. Ohranite notranjo jasnost in mir v srcu.

Rak  
Včasih se ne boste prepoznali, ko bo ljubosumje kar skočilo iz vas. Lahko, da boste zaradi tega izgubili določene prijatelje, saj ne boste verjeli, da vam želijo dobro.

Lev  
Odločili se boste za osebni preboj in začeli resnično živeti življenje, ki si ga želite. Sreča vam bo naklonjena in osvobodili se boste balasta, pa tudi nekaterih ljudi.

Devica   


Navidezno boste polni samozavesti in na vsak način boste želeli takšno podobo danes vzdržati, a ne bo šlo. Neka situacija vas bo prizadela in vam odprla globlje rane.

Tehtnica  
Nekateri dogodki in vaše zdravstvene zadeve vas bodo pripeljale do zanimivih čustev, ki jih boste čutili v sebi. Začnite pisati dnevnik, da pridete do pravih spoznaj zase.

Škorpijon  
Ko se vam bo zdelo, da ste že na konju, se bodo pokazale še nove težave. Poleg čustev ste odrivali tudi vso papirologijo, ki vam počasi že greni življenje. Pripravite se.

Strelec    
Ustvarjali se bodo dobri temelji z vsem, kar boste počeli, če boste le tako želeli. Dobro je, da opustite svoj skriti svet iluzij in se resnično vržete v vsakdanje življenje.

Kozorog  
Vztrajati boste morali v določenih stvareh, če želite priti do cilja. Ne bo vam žal, bo pa potrebno precej volje in notranje moči, da presežete svoje strahove in navade.

Vodnar  
Za nobeno rabo ne boste. Počutili se boste, kot da ste celo noč garali in ne glede na trud, boste danes morali počivati. Samo narava, mir in dovolj vode vas zbudi v boljše počutje.

Ribi  


Sproščenost v intimnih odnosih vam bo najlepše darilo. Tako boste namreč popolnoma drugače vstopili v vsakdanje življenje in čutili dejansko povezanost.

prejšnji članek
Jan Plestenjak utapljal bolečino na srčne spomine
Svet slavnih
Jan Plestenjak utapljal bolečino na srčne spomine
naslednji članek
Tjaša Petrič skočila v zakonski jarem z mistrom
Svet slavnih
Tjaša Petrič skočila v zakonski jarem z mistrom