franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Preveč pričakujete in premalo dajete

13. 3. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Pripravite se na novosti, ki jih boste morali izpeljati zaradi drugih. Občutljivi boste na vsa mnenja, še posebej, ker vse to vpliva tudi na daljše načrte, ki jih imate.

Bik
Preveč pričakujete in premalo dajete, bi vam vaš partner verjetno očital. Če ste samski, imate priložnost za razmislek, kaj si želite in kaj bi želeli deliti s sorodno dušo.

Dvojčka
Ne odnehajte sedaj, saj so uspehi že blizu in je res samo vprašanje časa. Ne skrivajte pa se pred tistimi, ki vam želijo dobro. Pojdite malo od doma, da se bolj sprostite.

Rak
Mlada luna vam bo danes še okrepila občutek za romantiko in če ste srečni v vezi, jo boste glorificirali, če ste nesrečni ali samski, boste pretiravali v tragičnih čustvih.



Lev
Veliko novosti vas čaka, zato se ne upirajte, niti ne čakajte. Kujte železo takrat, ko je vroče. Prve priložnosti bodo že danes in celotna pomlad vas bo prav izzivala v vsem.

Devica
Najdite pa čim boljši način, da razrešite vse potrebne stvari iz preteklosti. Lahko se namreč zgodi, da vam bo to v napoto, ko boste štartali na novo, zato res ne čakajte.

Tehtnica
Zanimivo bo, da manj kot se boste obremenjevali in trudili, boljše vam bo šlo. Vse bolj boste čutili, da ste povezani s pravim življenjem, saj boste imeli več energije.

Škorpijon


Pogovorite se z bližnjimi o vsem, kar vas muči. Ne odlašajte, niti ne skrivajte svojih zagat, temveč se odprite tistim, ki jim lahko zaupate. Tako boste prišli do novih idej.

Strelec
Pogovorite se z vsemi, ki vas glede česarkoli čakajo, ne glede na to, kako težko vam bo. Njhova pričakovanja vas namreč obremenjujejo, ali se tega zavedate ali ne.

Kozorog
Pomemben čas je za vas, ko se boste odločali, ali boste stopili iz osebne kletke in končno zaživeli življenje, po katerem hrepenite, ali boste še naprej iskali izgovore.

Vodnar
Manj se ozirajte na vse, kar se dogaja v okolici, saj ne morete nič narediti namesto nekoga drugega, samo čas porabljate v prazno. Komunikacija je zelo pomembna.


Ribi
Začutite, če je čas, da se odprte ljubezni na drugačen način. Lahko pa, da ne boste želeli tratiti časa v ta namen, saj boste kreativni in poslovni uspeh bo edina želja.

prejšnji članek
Kako se ima družina Renate Bohinc?
Svet slavnih
Kako se ima družina Renate Bohinc?
naslednji članek
Podelitev glasbenih nagrad grammy  bo letos nekaj posebnega
Svet slavnih
Podelitev glasbenih nagrad grammy bo letos nekaj posebnega