franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Današnji mlaj vam odkriva nove vidike vsega

1. 2. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven


Hrepeneli boste po ljubezni in pravem, intimnem stiku, a se bo vse zdelo tako odmaknjeno in nedosegljivo. Iskali boste priložnosti za druženja, da ne boste sami.

Bik
Na življenje boste pogledali iz druge perspektive in kar naenkrat dojel, kako ste lahko srečni, da imate takšno družino in kvalitetne temelje. Samski boste iskali svojo srečo.

Dvojčka
Ne bo se vam mudilo v gnečo navzven in tudi ne v napete odnose, raje boste še počakali in videli, kaj vse se bo še zgodilo, preden se boste resno lotili akcije.

Rak
Današnji mlaj vam odkriva nove vidike vsega. Za dobro počutje upoštevajte intuicijo ter instinkt, pa boste dan odlično preživeli. Izogibajte se avtomobila in gneče kjerkoli.

Lev
Iskrivi boste v komunikaciji in se z lahkoto zapletli v pogovore s simpatijo. Če bo partner z zanimanjem pristopil k vam, se bosta lepo ujela in se na zabavno povezala.

Devica
Odločni in komunikativni boste v odnosih in uspelo vam bo nekaj, kar ste prej le sanjali. Vzpostavili boste drugačne odnose, kar vas bo popolnoma razbremenilo.

Tehtnica
Strast vas bo prebudila, zato se boste odmaknili od nekaterih, saj ne boste želeli takoj vsega obelodaniti. Iskali boste možnosti za skrivna srečanja s simpatijo.

Škorpijon
Zvezde vas vodijo v konkretne spremembe in boste morali zlepa ali zgrda začeti sodelovati. Zato ne razmišljajte: "Bi – ne bi?" Temveč samo glejte "Kako?"

Strelec
Bodite pozorni na svoje počutje v povezavi z drugimi ljudmi. Ne pretiravajte z obljubami, če že vnaprej čutite utrujenost. Ne bežite od novosti in novih ljudi.

Kozorog
Samski boste izbrali pogum in končno povabili simpatijo na zmenek ter začeli z iskrenimi pogovori. Dobro podporo imate za zase osebne preboje, tudi za zdravje.

Vodnar
Dober vtis boste naredili na vse, ki jih boste prvič srečali, zato se lahko aktivirajo iskrice strasti že ob prvem srečanju. Če ste vezani, potem bo partner to začutil.


Ribi
Ohranite dobro voljo, ki bo z vami ter se družite z ljudmi toliko, kot vam odgovarja. Ne pretiravajte ter se zadržujte predvsem v družbi, ki vas navdihuje in res veseli.

prejšnji članek
Skromno življenje, bogata zgodovina: Domino ima štiri bivše žene in devet otrok
Resničnostni šovi
Skromno življenje, bogata zgodovina: Domino ima štiri bivše žene in devet otrok
naslednji članek
BQL: Nobena prava ljubezen ni perfektna
Svet slavnih
BQL: Nobena prava ljubezen ni perfektna
#nasazenazenska
nasazenazenska