stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Osredotočite se na konkretne rezultate

1. 4. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Želite rezultate, zato se boste sistematično lotili vsega skupaj. Če boste našli dovolj časa zase, se bo v vas razvil pravi občutek sreče. April vas želi res aktivirati v dobro.

Bik
Srečni boste, če boste sprejeli, da ste ustvarjeni za obsežne, večje stvari in projekte ter da vas vse ostalo dolgočasi tako v poslu kot v osebnem življenju. Osredotočite se.

Dvojčka
Osredotočite se na konkretne rezultate in vse drugo ignorirajte. Čas je, da dobro poskrbite za svoje materialne dobrine, zato prenehajte bežati od te odgovornosti.

Rak
Pomembno je, da ste čimbolj sproščeni. Opustite cigareti ali druge slabe razvade, ki na vas vlečejo slabe energije. Današnji mlaj je idealen za nove začetke in srečo.

Lev
Lotili se boste obnove doma in iskali dobre ideje za temeljne spremembe celotnega svojega življenja. Sledite dogajanju in prejeli boste vso potrebno podporo v to smer.

Devica
Spremembe v službi oziroma v finančnih projektih vas bodo razveselile. Odločili se boste in drzno sodelovali pri vsem, kar vam bo Usoda poslala na pot. Rezultati bodo dobri.


Tehtnica
Ne boste se družili, temveč se boste raje držali bolj zase in tako imeli pod nadzorom čas, ki vam bo še kako dragocen. To vam bo v zadovoljstvo in vas psihično prenovilo.

Škorpijon
Naredite stvari po svoje, pa čeprav se boste morali izpostaviti. Pojdite v ospredje in s tem pridobite na kredibilnosti, ki jo potrebujete za načrtovane aktivnost v prihodnje.

Strelec
Ničesar ne podpisujete in ne prevzemajte nobene pošte ali stvari od drugih, kar vas lahko spravi v težave. Danes poskrbite, da imate dovolj miru, da začnete kaj na novo.

Kozorog
Mlaj vam danes prinaša večje spremembe, zato sodelujte. Vaš upor lahko samo negativno vpliva na vaše počutje. Zato prakticirajte umiritev in prisluhnite intuiciji.

Vodnar
Dosegli boste odlične rezultate, kar vas bo spodbudilo k rezultatom na dolgi rok.
Sreča bo izhajala iz vašega notranjega miru, tako boste brez truda osrečili druge.

Ribi
Srečni boste, saj boste čutili, da ste stopili nazaj v življenje. Srečali boste stare prijatelje, ki vas bodo na novo osvojili. Z njihovo pomočjo boste naredili preboje.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Moj glavni cilj je, da bo sin spet ob meni
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Moj glavni cilj je, da bo sin spet ob meni
naslednji članek
Matevž Derenda si mame ne upa imitirati
Resničnostni šovi
Matevž Derenda si mame ne upa imitirati