profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: šli boste čez svojo cono udobja

4. 7. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Obveznosti vas bodo prisilile v to.

Oven


Razmislite, kaj zares vas muči in se usmerite v taktično razrešitev tega. Pri tem bodite pozorni, da ne potvarjate resnice in ne skrivate tega, kar si zares želite. Pokažite se. 

Bik


Ne delajte se, kot da je vse v najlepšem redu, temveč reagirajte na opazke iz okolja. Težave bodo, če ne boste spustili zamer iz preteklosti ter zaostrovali svoje odnose.

Dvojčka
Ljudje vas bodo lepo sprejemali, simpatije in ljubezen vam bo na voljo. Še vedno boste sumničavi, kaj želijo od vas, saj ne boste dojeli, da so res radi v vaši družbi.

Rak
Obveznosti vas bodo prisilile, da boste šli čez svojo cono udobja, v katero se običajno skrijete v poletnem času. Ohranite stik z javnostjo samo toliko, da boste vedeli, kaj se dogaja.

Lev
Skrivali boste svojo občutljivost in budno pazili, kaj se dogaja z vašo simpatijo. Na srečo je vajina povezava močna in boste z lahkoto pokazali svoja čustva ljubezni.

Devica
Odmaknili se boste od vsega dogajanja in srečni boste, če se vam ne bo potrebno družiti s sodelavci ali strankami, saj boste močno občutljivi na njihova mnenja.

Tehtnica
Ne pozabite na negativnosti, ki so vam jih zakuhali neprijatelji in jih ne tolažite takrat, ko vas bodo potrebovali. Dajte fokus nase in na vse dobre stvari, ki se dogajajo.

Škorpijon
Ne izpostavljajte se poslovno in niti slučajno se v službi ne javite za dodatno delo, saj ga nikakor ne boste mogli dobro opraviti, ker se bo vse zakompliciralo in bodo še vas krivili.

Strelec
Pomembno je, da si naredite splošen načrt, se zberete in vso delo, s katerim zamujate, opravite čimprej. Ženske vam bodo pri tem pomagale, zaprosite za pomoč.

Kozorog
Lahko se boste odločili za srečo in ljubezen, če boste le zbrali pogum ter se odprli drugačnemu življenju. Ne morete pričakovati sprememb, če ostajate skriti doma.

Vodnar
Ker vam bo primanjkovalo časa za ljubezen, se ne boste šli čustvenih igric, temveč boste partnerju ali simpatiji takoj in z odkritim srcem pokazali vso naklonjenost.

Ribi
Moralno vas okolica in prijatelji podpiraj, a svoje delo boste morali opraviti sami in to čimprej. Izolacija vam bo koristila, saj boste bolj jasno postavili svoje nove temelje.

prejšnji članek
Mati Denisa Pokore bije bitko za šibke
Svet slavnih
Mati Denisa Pokore bije bitko za šibke
naslednji članek
Natalija Verboten v kopalkah pošilja lepe misli
Svet slavnih
Natalija Verboten v kopalkah pošilja lepe misli