stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne zapravite lepih priložnostih

10. 10. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_znamenja

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Ne zapravite lepih priložnostih

Oven
Nemogoči boste, zato če lahko, samo poslušajte druge in čim manj komentirajte situacijo. Samo tako se boste izognili zapletom, ki vas bodo izzivali na vsakem koraku.

Bik
Lahko, da vas bodo v sanjah preganjala čustva preteklosti. Ne boste vedeli, kaj se dogaja, samo počutili se boste neprijetno. Ne reagirajte, dokler ne preverite dejstev.

Dvojčka
Nekatere ideje vam ne bodo pustile spati, saj bo za vas pomembno, da jih izpeljete. Ko se boste želeli pogovoriti z drugimi, boste ugotovili, da vas le redki prav razumejo.

Rak
Ne zapravite lepih priložnostih za dobro druženje s simpatijo ali partnerjem s pretiranim ponosom in snobizmom. Ne vztrajajte v svojih zahtevah samo zato, ker lahko.

Lev
Ponosni in dobre volje boste na dogodku. Zdelo se vam bo, da vam nihče nič ne more. Pazljivo, da ne pretiravate z osebnim pogovorom z ljudmi, ki vam niso tako naklonjeni.

Devica
Mučila vas bodo skrita čustva in se boste jezili v sebi in šele nato izrazili svoje želje. Dobro vam bo, ko boste spoznali, da so vsi pomirjeni z vami in da ni nič narobe.



Tehtnica
Brez, da bi želeli, boste razkrili svoje simpatije in pri tem zmedli sebe. Na srečo ne bodo vsi pozorni na vas in bo to sporočilo šlo samo do osebe, ki ji je namenjeno.

Škorpijon
Zaradi več desetletij zatrtih čustev lahko, da bo telo pokazalo upor in se bo pojavila alergija ali slabo počutje na zelo nenavaden način. Poskrbite za psihofizičen počitek.

Strelec
Ne vlagajte ničesar in ne pošiljajte denarja nikomur, ne glede na to, kako blizu ste si s to osebo. Lahko boste izgubili precej več, kot se zavedate in na koncu vi potegnili ta kratko.

Kozorog
Pretresla vas bodo globoka čustva, ki jih bodo okoliščine aktivirale v vas. Ne boste se najbolje znašli, zato je bolje, da čustva sprejmete in se z njimi čimprej pomirite.

Vodnar
Iskrice ljubezni bodo preskakovale in presenečeni boste, kako hitro se bo odzvalo vaše telo. Zmedeni boste, saj niste načrtovali sprememb v ljubezni, a se bo kar dogajalo.

Ribi


Čisto nepričakovano se boste sprostili in začutili povezanost z okoljem, družino in srečni boste. Ne spreglejte, da se dogajajo spremembe in da zares želite dalje v življenju.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Tako se vede tudi v resnici
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Tako se vede tudi v resnici
naslednji članek
Takole zapeljuje Lukova Anamaria
Svet slavnih
Takole zapeljuje Lukova Anamaria