zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Popoln sončni mrk z energijo predstavlja pogled v prihodnost

8. 4. 2024; 10.30
Avtor: Tanaaz
popolni sončni mrk

Popolni sončni mrk foto: Profimedia

Osmi april 2024 prinaša popolni sončni mrk v znamenju ovna. To je eden najmočnejših kozmičnih dogodkov v letu in bo oblikoval pot, po kateri bomo hodili prihodnjih 18 mesecev.

Mrki so vedno zelo transformativni časi in ta mrk, ki je popolni sončni mrk, je na najvišji stopnji moči. Sončni mrk vedno pade na mlado luno, tako da si lahko to predstavljate kot prenapolnjeno, super aktivirano, super intenzivno mlado luno. Mlade lune predstavljajo začetek novega cikla, zato ta sončni mrk poveča to energijo, odpre vrata, očisti poti in nas spodbudi, da se premaknemo v novo smer. Dejstvo, da ta sončni mrk pade v ovna, vse samo še poveča, saj je oven znamenje novih začetkov.

Pričakujte, da se vam pod tem mrkom odprejo nove informacije, nov način bivanja ali nova pot. Ker je ta mrk tako močan, je to novo priložnost ali začetek mogoče opaziti celo mesec dni po tem, ko ta mrk doseže svoj vrhunec. Mogoče je tudi, da ta sončni mrk sproži nov način bivanja, ki nato spremeni smer ali potek vašega življenja. Morda se bo sprva zdelo subtilno, a ko se boste ozrli nazaj v ta čas, boste lahko videli, koliko se je premaknilo in preoblikovalo v tem mesecu.

Medtem ko so energije mrka subtilne, so včasih lahko glasne. Pod tem mrkom nas lahko pozdravi presenetljiva priložnost ali odprta vrata, ki nas popeljejo na nepričakovano pot. Rečeno je, da mrki prinašajo usojene dogodke, ki nas premaknejo v višje stanje zavesti, zato zaupajte temu, kar poteka, in poskušajte dovoliti, da vas vodijo, namesto da poskušate nadzorovati. Medtem ko sončni mrki po navadi vznemirjajo usojene dogodke in nas postavljajo tja, kjer moramo biti, lahko to energijo uporabimo za določanje namenov in uveljavljanje naših soustvarjalnih sposobnosti.

Pogled v prihodnost

Ponedeljkov ovnov sončni mrk je tudi mrk severnega vozla, kar pomeni, da je njegova energija zakoreninjena v prihodnosti. Je mrk za pogled naprej in sprejemanje spreminjajočih se časov. To ni čas za pogled nazaj ali premlevanje preteklosti, to je čas za pogled naprej in ogled potenciala novega poglavja. To bo vredno imeti v mislih, ko gre za ustvarjanje vaših namenov. Poskusite jih narediti sveže in nove. Poskusite ne zahtevati istih stvari, ampak poiščite nov način za pristop k temu, kar si želite. Potisnite se iz območja udobja in sanjajte veliko!

prejšnji članek
Nika Križnar z novim priimkom in prelepimi poročnimi fotografijami
Svet slavnih
Nika Križnar z novim priimkom in prelepimi poročnimi fotografijami
naslednji članek
Delovna akcija: Vse ni za kamero – kje malicajo mojstri?
Svet slavnih
Delovna akcija: Vse ni za kamero – kje malicajo mojstri?