nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: začenja se čas uživanja življenja

18. 4. 2022; 01.00
Avtor: Andreja Novak, astrologinja
strelec

Strelec foto: Pixabay

Dober teden začnite z velikonočnim ponedeljkom v naravi, pa se bo vse dobro izteklo. V torek preide Luna v znamenje strelca, kar bo okrepilo sodelovanje in željo po potovanju in izletih.

V torek preide Luna v znamenje strelca, kar bo okrepilo sodelovanje in željo po potovanju in izletih. Ko pride v sredo zgodaj zjutraj Sonce v znamenje bika, se začenja dobro obdobje upočasnitve in uživanja življenja na drugačen način, počasi in z užitkom. Izkoristite Luno v kozorogu za dokončevanje stvari, ki so potrebne. Biki, vse najboljše!

Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čim bolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Sodelujem z materjo Zemljo pri soustvarjanju dobrega življenja in sprejemam njeno podporo obilja.«

»Sodelujem z materjo Zemljo pri soustvarjanju dobrega življenja in sprejemam njeno podporo obilja.« foto: Dreamstime

Oven 21. 3.–20. 4.
LJUBEZEN
Odnosi vam bodo postali precej pomembni in nenadoma boste spoznali, da ne glede na to, kaj ste in kaj počnete, kje se gibljete in kako ste pomembni, je na koncu pomembno, s kom se družite, koga imate radi in kdo ima rad vas.
ZDRAVJE
Počutili se boste obremenjeno, vsako globlje spoznanje vam bo odprlo stare blokade in nujno bo, da pogledate v svoje občutke krivde. Začeli se boste zavedati, kolikokrat niste našli časa za svoje bližnje, koliko obljub niste izpolnili in kolikokrat ste bližnje jemali za samoumevne ter se družili z njimi brez pretirane pozornosti.
DENAR
To ne bo prioriteta v tem času, pa vseeno vam bo uspelo prek ureditve čustev prizemljiti najboljše stvari ter začeti na delo in temelje gledati bolj praktično in manj stresno.
Kje vas čaka sreča
To obdobje vas bo spremenilo in dnevi vam bodo težki, a vsa spoznanja vas bodo kljub temu, da vas bodo pretresla, obenem tudi sprostila in osrečila. Sodelujte, da bo to prebojno obdobje za vas, da se boste bolj iskreno, srčno in predano lotili svojih bližnjih odnosov ter intimnega življenja.

Bik 21. 4.–20. 5.
LJUBEZEN
Odličen čas za ljubezen, saj bosta na plano prišla vaša notranja moč in magnetizem. Če ste vsaj malo skrbeli za svoje dobro počutje, boste v tem času zacveteli in poskrbeli za svoje bližnje ali simpatijo.
ZDRAVJE
Če ste pozabili na potrebe telesa in ste izčrpani ter podhranjeni z vitamini, boste morali to nadoknaditi v tem času, sicer boste kar naprej bolehali in vas bo spremljal prehlad.
DENAR
Usoda vas bo spet postavila v ospredje in s svojimi genialnimi idejami boste rešili marsikaj tako v službi kot v zasebnem življenju. Zato ne držite idej zase, ne glede na to, kako nedokončane, čudne in neresnične se vam zazdijo. Pogovarjajte se o njih s tistimi, ki bi bili udeleženi pri njihovi uresničitvi, in pomagali vam bodo s svojimi komentarji, da boste še bolj jasno videli, kaj je treba razrešiti pred realizacijo in katere ideje so res dobre.
Kje vas čaka sreča
Prihaja vaše najboljše obdobje, saj v tem času, 20. aprila, Sonce prehaja v bika, v vaše znamenje. To pomeni, da imate v tem času večjo moč za ustvarjanje vsega in v razvoju na vseh področjih, kar vas bo osrečilo.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
LJUBEZEN
Vi boste nosilec vsega, kar se bo dogajalo, in to vam bo zares v veliko oporo, saj boste sprejeli poleg odgovornosti tudi vso potrebno podporno energijo. Nenadoma boste imeli dobre ideje, kako nadaljevati, in podporo ljudi, ki vam bodo pri tem pomagali.
ZDRAVJE
Dobro se boste počutili, saj se boste vnaprej odločili za jasen pristop k vsemu. Ker boste duševno mirni, bo tudi vaše telo sproščeno, in ne glede na stanje v okolici, ne boste podlegli niti prehladu niti čemu drugemu.


DENAR
Usoda vas bo podprla pri vseh nenavadnih idejah, kar vas bo najprej zabavalo, a kmalu boste videli, da zraven pride tudi odgovornost, zato se boste želeli malo umiriti in se odmakniti od vsega, a ne bo šlo.
Kje vas čaka sreča
Na vas bo, da naredite dober koncept sodelovanja, kar pa vam ne bo problem, saj imate na tem področju dovolj izkušenj. Pri vsem, kar se bo dogajalo, glejte samo naprej. Ne dovolite, da bi vas karkoli ustavljalo s preteklimi zgodbami ali bivšimi težavami, in srečni boste vi in vsi vpleteni.

Rak 21. 6.–22. 7.
LJUBEZEN
Ne bodite prestrogi do bližnjih in prav tako jim ne razlagajte celih prigod, ki se vam dnevno dogajajo, saj s tem zapravljate skupen dragoceni čas bližine in intime. Vaše druženje postane utrujajoče, še preden se kaj lepega zgodi.
ZDRAVJE
Nihali boste v počutju, saj vas bo jezilo vse, povezano z delom, ki pa ste si ga sami organizirali. Zavedajte se, da je vztrajnost v vaše dobro in da je bolje, da nekaj zaključite, da lahko stopite korak naprej.
DENAR
Aktivni boste v zaključevanju nekaterih službenih obveznosti in se boste že veselili svobode, ko se bo lahko kakšno delo pokazalo sproti in ne boste mogli kar pobegniti.
Denar in delovne navade precej nihajo, zato je smiselno poiskati rešitve za večjo stabilnost.
Kje vas čaka sreča
Srečni boste, če boste čutili svojo moč v globini vsega, kar se bo dogajalo. Tako boste svoje delo naredili optimalno in premagali začarani krog preteklosti. Vse boste lahko naredili hitro in učinkovito ter se še vedno udeležili vsega, kar vas čaka.

Lev 23. 7.–22. 8.
LJUBEZEN
Odločili se boste za malo več užitka in druženja s prijetnimi ljudmi. Samski boste jasno pokazali simpatiji svoja čustva, vezani pa boste morda kritični do partnerja.
ZDRAVJE
Poskrbeli ste že za nekatere zdravstvene spremembe, ki vam prinašajo odlične rezultate. Dodajte še malo prostega časa zase in uživanja, da se vam zadovoljstvo okrepi.
DENAR
Dovolj boste imeli nemira, nejasnosti in situacij, kjer ne veste, zakaj so in niti kdo jih želi. Želeli si boste več časa zase, predvsem pa jasnosti v vseh pogledih. Tako boste sprejeli organizacijo vsega v svoje roke in konkretno razdelili naloge tako doma kot v službi. V službi bo lahko malo upora, saj se bo mnogim zdelo, da ste šli čez svoja pooblastila, a vam bo vseeno, saj boste želeli ustvariti samo red in dober sistem, da ne bo več izgovarjanja drug na drugega.
Kje vas čaka sreča
Srečni boste. Sonce pride v znamenje bika, zato boste bolj preudarni, tudi sistematični, kar bo prineslo odlične rezultate. To vas bo razveselilo in se boste bolj intenzivno vključili v svoje življenje.

Devica 23. 8.–22. 9.
LJUBEZEN
Usoda vas bo vodila v nenavadne rešitve in morebitna nova poznanstva ali obuditev starih odnosov, ki bi vam lahko kakorkoli koristili pri realizaciji nadvse zanimivih projektov, ki pa vam lahko čisto spremenijo način življenja. V odnosih vam bo zaupanje najbolj dragoceno. Hvaležni boste, da se lahko zanesete na bližnje.
ZDRAVJE
Odlično počutje bo izhajalo iz tega, da boste sledili spremembam v življenju in se resnično sprostili v vse delovanje. Uspešno boste izvajali želene stvari in žareli od navdušenja.


DENAR
Polni boste energije in postali nosilec nekega razvoja in vsega, kar bo spadalo zraven. Koristno bo, da naredite dober koncept sodelovanja, kar vam ne bo težko, saj imate na tem področju dovolj izkušenj.
Kje vas čaka sreča
Ker boste precej motivirani, da se vse dobro realizira, se boste na polno angažirali v iskanju možnih financ in realizacije skozi večje projekte, ideje se bodo vse bolj krepile in postajale pravo gibanje, kar vam bo v veliko veselje. Vse to dogajanje vas bo osrečilo.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
LJUBEZEN
Hrepeneli boste po stiku z ljubeznijo, še posebno če se še niste odzvali na klic Venere v ribah in se povezali s simpatijo ali srečali duše dvojčice. Zato imejte odprto srce, dihajte v ljubezen, se sproščajte ter pričakujte čudeže, ki se lahko zgodijo, še posebno v zvezi z ljubeznijo.
ZDRAVJE
Nič pametnega v tem času ne boste mogli narediti, zato se ne obremenjujte, meditirajte, sodelujte z naravo in si dovolite spoznavati globino svojega srca, ki se bo na neki točki odprla, in možnost boste imeli pozdraviti najglobljo žalost, ki je v vas. To bo osvobodilo vaše telo in vas usmerilo na novo pot.
DENAR
Polni boste idej in navdiha, a boste morali opraviti sprotne stvari. Denar vam ne bo težava, saj bo prihajal za vse stvari, ki so vam pomembne.
Kje vas čaka sreča
V tem času imate močno povezavo z energijami, zato previdno, saj se vam lahko uresniči čisto vse, po čemer hrepenite. Če boste ohranili notranji mir in čas zase, pa bo to bolj srečno obdobje, ko boste spoznali, kako želite živeti.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
LJUBEZEN
V odnosih boste previdni, saj se vam bo zdelo, da se vam ponavljajo stare zgodbe, in resnično ne boste želeli še enkrat iti skozi ponavljajoče se zgodbe. Morda boste zaradi tega malo paranoični, saj ne boste točno vedeli, kako se rešiti tega dogajanja. Bodite iskreni do vseh.
ZDRAVJE
Poskrbite, da boste v dobri kondiciji. Začnite malo bolj spremljati svoje počutje in se pravočasno odzovite. Za vse, kar si želite doseči, je namreč pomembno, da ste v dobri formi in osvobojeni starih energij, ki bremenijo vaše telo in čustva.
DENAR
Priložnosti za spremembe v vašem domu se bodo odpirale, zato sledite idejam in namigom, še posebno če se želite preseliti oziroma najti svoj dom, novo kariero ali službo ter se odpreti še drugim darilom, ki jih ima usoda za vas. Veliko dobrega boste ustvarili, a za večji uspeh bo treba pokriti preteklost.
Kje vas čaka sreča
Srečni boste, saj vam bodo okoliščine naklonjene in boste lahko v tem času vsaj začeli aktivno spreminjati potrebne stvari in s tem pritegnili veliko pozitivne energije, da ne boste več utrujeni zaradi bremen preteklosti.

Strelec 23. 11.–21. 12.
LJUBEZEN
Strast se bo prebujala v vas in bolj ko boste želeli urediti vse potrebne stvari za dom, bolj vas bodo energije vodile stran od doma. Ne boste se namreč mogli ubraniti zanimivim povabilom, ki pa bodo morda povezana tudi z vašo službo ali delom.
ZDRAVJE
Odlično počutje bo posledica dobrega navdiha, ki bo v tem času vedno z vami. Sproščeno se boste lahko rehabilitirali in pustili težave ob strani.
DENAR


Sproščeni boste in zapeljivi, čutili boste naklonjenost, vsepovsod se boste pojavili. To vam bo okrepilo notranjo moč in vas povezalo z usodo, da boste samodejno sodelovali. Pazite pa, da se v službi ne zapletete v kaj več kot flirtanje, da ne bo večjih težav. Zaradi čustev namreč lahko doživijo pretres pomembni projekti, kjer bi naredili večje pozitivne spremembe za dlje časa.
Kje vas čaka sreča
Če boste sproščeno sodelovali z naravo in življenjem, boste doživeli globljo srečo. Lahko pa se čisto naivno povežete z nekom, ki bo izkoristil vašo dobro voljo in zapeljivost ter vse obrnil na glavo, da boste ostali praznih rok in srca.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
LJUBEZEN
Pokažite svojo notranjo moč in samozavest, da boste prišli do želene ljubezni. Ne glede na to, da je dogajanje novo za vas, je čas, da postanete dober igralec v svojem filmu in iz vloge opazovalca preidete v glavnega akterja.
ZDRAVJE
Intenzivno obdobje, prek katerega boste lahko rešili večje oziroma kronične težave. Kakršnekoli alergije ali avtoimune bolezni in druge dlje časa trajajoče tegobe vas lahko v tem času zapustijo, zato ne cincajte, temveč se aktivno lotite vsega, kar vam čas ponuja.
DENAR
Čakajo vas manjše preizkušnje v povezavi z izobraževanjem, napredovanjem ali daljšim potovanjem. Pokazati boste morali vso odločnost in pogum, ki naj ne bo agresiven, a vsekakor pokažite, da se ne boste kar tako predali. Sistematično si boste morali zagotoviti, da vas bodo začeli upoštevati po dejanjih iz sedanjosti.
Kje vas čaka sreča
Če želite postati bolj srečni in izpolnjeni, se v službi javite za napredovanje in ne čakajte na druge, da vas povabijo zraven. Če ne pokažete interesa, nihče ne bo predvideval, kaj res želite.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
LJUBEZEN
Čutili boste, da je čas za večje spremembe, saj bodo čustva kipela v vas in iskali boste možnosti za dvojino. Zaznavali boste vsako stvar, kako vas omejuje, in na vseh področjih boste iskali le svobodo. Hvaležni boste, če vas bo partner razumel.
ZDRAVJE
Želeli si boste končati številne stvari, a preden se dobro ne spočijete, ne sprejemajte nobenih odločitev. Dobro počutje je za vas ključnega pomena, zato ostanite zbrani in sodelujoči najprej s sabo, šele potem se posvetite drugim.
DENAR
Dovolite si pogledati na stvari z različnih perspektiv, preden se odločite in karkoli za vedno zaključite. Usoda vas bo namreč vodila naprej, ne da bi sami morali veliko spremeniti. Zato bodite odprti za dogajanje in podprite vse tiste, ki delajo ali želijo dobro.
Kje vas čaka sreča
Vse, kar vas bo kuhalo za nazaj, bo bolj povezano s preteklostjo, na katero se v tem obdobju ne ozirajte preveč, ampak samo pazite, da vas ne bo ustavila v tekočih zadevah. Sreča bo za vas znak, da ste na pravi poti.

Ribi 19. 2.–20. 3.
LJUBEZEN
Ne glede na to, kako se ji boste izogibali, bo strast postajala vaša najmočnejša sila delovanja. Morda se boste čisto prepustili ljubezni, ki vas bo popeljala v novosti po svoje. Odnosi vam bodo pomagali pri lastni regeneraciji, zato se ne izogibajte tistih, ki vas sprostijo.
ZDRAVJE
Težko boste ostajali doma, še posebno če imate običajno večjo gnečo in nimate nikjer svojega miru. Zato se boste odzvali vsem povabilom, ki bodo povezani tudi s službo, lahko pa tudi z vašim dobrim počutjem oziroma skrbjo za vaše zdravje.
DENAR
Navdih bo močno prisoten, prav tako želja po denarju, a se aktivnosti ne bodo tako dobro izšle, kot ste pričakovali. Zato boste precej časa iskali rešitve, ki se še ne bodo takoj pojavile. Od daleč poglejte na vse dogajanje in se odločite za spremembe, ko boste mirni.


Kje vas čaka sreča
Sproščeni boste in zapeljivi ter se odpirali naklonjenosti, ki jo boste zaznavali povsod. To vam bo okrepilo notranjo srečo, moč in vas povezalo z usodo na zelo nenavaden, skoraj mističen način. 

prejšnji članek
Malo pečejo, a so zdrave ter zmanjšujejo lakoto
Zdravje
Malo pečejo, a so zdrave ter zmanjšujejo lakoto
naslednji članek
Nuša Derenda s sinom močno povezana
Svet slavnih
Nuša Derenda s sinom močno povezana