franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kaj je prinesla včerajšnja polna luna?

14. 12. 2016; 10.14
Avtor: K.M.
polna luna

foto: Profimedia

Včerajšnja polna luna predstavlja odlične možnosti za to, da pričnete na novo.

Veliko ljudi čuti vpliv polne lune, ko sta sonce in luna v nasprotnih znakih horoskopa. Ker je le-ta nastopila včeraj, je današnji dan poln elana in ravnotežja, saj sta sončev jang in lunin jing v harmoniji in je tako odlična priložnost za drugačne poteze v vaših življenjih. Vseeno pa se morate na ta dan pričeti pripravljati še v času luninega mlaja, naslednji bo nastopil že 29. decembra. 

Kaj narediti?
Ko nastopi prazna luna, lunin mlaj, si postavite cilj, ki ga želite doseči. Energije, ki po astrologiji takrat nastopijo, vam omogočijo tudi širši pogled na vaše želje, zato lahko takrat bolj jasno razmišljate. Svoje želje in cilje spravite v pogon ter pokažite namero, da ste pripravljeni za nove začetke. Zadosten je že osebni ritual, ki vam osebno predstavlja sprijaznjenje z drugačno, ali novo odločitvijo. V času luninega mlaja lahko recimo zberete fotografije, predmete, značajske toteme ..., ki predstavljajo nekakšno povezavo z vašim ciljem in jih pospravite na isto, skupno mesto, da se bodo njihove energije pretakale in bodo tako najbolj močne. 

Vsak mesec v letu vam ponuja priložnost za nov začetek. Namere, ki ste si jih postavili v času luninega mlaja, bodo dobile znake realizacije v času polne lune. Na tak način boste ostali osredotočeni na kozmično energijo in boste lažje sledili svojim življenjskim ciljem. Luna je vsak mesec polna in prazna, to je stalnica v vseh spremembah, ki se dogajajo po svetu. Zato se ravnajte po luninih energijah in lažje boste dosegli cilje, ki si jih boste zastavili.

Kaj se zgodi, ko nastopi polna luna? 

Polna luna s seboj prinaša bogate energijske vibracije in ustvarja ozračje praznovanja. To predstavlja možnost, da v vaše življenje vstopijo ljudje z močnimi značaji in nanj tudi vplivajo. Vendar bodite pazljivi, saj je vse skupaj lahko zelo intenzivno. Na dan polne lune in na dan po noči s polno luno si vzemite čas zase, za vsak korak, ki ste ga za dosego novih ciljev naredili v obdobju po luninem mlaju.

Včasih zaradi polne lune dobite občutek, da se je v vašem življenju zaključila neka pot, kar lahko velja tako za osebno, kot tudi globalno raven. Vendar, če ste si v času mlaja postavili nek cilj, je polna luna čas, ko boste uradno pričeli svojo pot do uresničitve le-tega. Hkrati je to čas, ko morate sprejeti ukrepe za izpolnitev svojih namer. Idejo postavite v realnost in začutite čarobnost polne lune.

Naslednji mlaj tako nastopi že 29. decembra. Takrat dobro razmislite, kaj si želite, oziroma kaj želite v svojem življenju spremeniti in vso energijo usmerite v ta nov, drugačen cilj. 

prejšnji članek
Takšne ženske lahko zapeljejo vsakega moškega
Zdravje
Takšne ženske lahko zapeljejo vsakega moškega
naslednji članek
Barbara Plavec: Žamet, čipka in gola ramena za najdaljšo noč v letu
Moda&Lepota
Barbara Plavec: Žamet, čipka in gola ramena za najdaljšo noč v letu