nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Junijska 'jagodna' polna luna prinaša dve močni energiji

14. 6. 2022; 09.30
Avtor: Tanaaz/Novice Svet24
polna luna

foto: Profimedia

Štirinajsti junij 2022 prinaša super polno Luno v znamenju strelca. Dopolni se ob 13.52, njen vpliv pa bo močan še nekaj dni. Pod junijsko polno Luno sprostite vsako napetost, tesnobo ali neodločnost ter si dovolite vzeti čas za zabavo.

Super polne Lune se pojavijo, ko je Luna zelo blizu Zemlje, kar nam omogoča, da jo vidimo veliko in svetlo na nebu.
Super polne Lune vedno vplivajo na nas nekoliko močneje kot običajna polna Luna, a glede na to, da smo prejšnji mesec doživeli izjemno cvetlično Luno in hkrati njen mrk, se nam bo junijska polna Luna, kljub temu da je njenemu imenu dodan superlativ, zdela blaga.

NAMENI POLNE LUNE

Polne Lune vedno pomagajo izvleči iz nas čim več tega, kar bi moralo priti na površje. Štejejo za čas moči v mesecu za dokončanje projektov, razstrupljanje in odpravo stvari, ki ne služijo več rasti ali najvišjemu dobremu.


Preobrazba vedno zahteva nekaj prepuščanja, in ko doživljamo polno Luno, se lahko počutimo, kot da nimamo več kaj dati. Morda se počutimo negotovi ali celo zmedeni glede tega, kaj je treba očistiti ali dokončati. Morda se nam zdi, da smo na poti, po kateri smo potovali, naleteli na počivališče.

polna luna foto: Pixabay


Če se v povedanem najdete, vedite, da je vse v redu. Prav je, da nastopi tudi čas za počitek, in prav je, da se včasih počutite malo zataknjeni. V redu je tudi, da plujete s tokom, tudi če se trenutno počutite brez smeri.

VPLIV NEPTUNA

Neptun, planet iluzij in zmede, je zelo aktiven okoli tokratne polne Lune in odkriva svojo tančico nad vidnim svetom.
Kadarkoli je Neptunova energija močna, ustvari nekakšno meglo v zraku, zaradi česar je stvari težko razumeti. Morda se počutimo zmedeni glede tega, kako nadaljevati, kako narediti naslednje korake …
Neptun nam to počne, da lahko razgibamo svoje intuitivne mišice. Vedite, da Neptun ni le planet iluzij, je tudi planet domišljije in duhovnosti. Ustvarja meglo, zato nimamo druge izbire, kot da gremo vase in poslušamo svoje notranje brnenje, namesto da se zanašamo na zvoke sveta okoli sebe.
Neptun odvrže svojo tančico, zato se moramo odmakniti od misli drugih, misli družbe in tega, kar si bodo ljudje mislili o nas, da se lahko premaknemo s trenutnega mesta na tisto, ki je pristno in usklajeno ter usklajeno z ritmom naše duše.
Včasih je težko razločiti med intuitivnim občutkom ter strahom ali negotovostjo, kar je povsem razumljivo. Vse se postavi na svoje mesto, ko daste času čas. Samo dajte času čas. Poskusite se ustaviti, poskušajte se premikati počasi, in če se morate odločiti, samo delajte s tem, kar imate, in zaupajte v svoje sposobnosti – pogosto smo veliko bolj intuitivni, kot si pripisujemo!

VPLIV STRELCA

Strelec foto: PX

Medtem ko nas Neptunov megleni oblak, ki visi nad to polno Luno, vleče vase, pa obstaja tudi druga močna energija, ki prihaja iz znamenja strelca.
Strelec je pustolovec, iskalec modrosti, študent življenja, ki se vedno znova spopada z izzivom, da se še naprej uči. Povežite se s strelčevimi vibracijami, da ohranite občutek začudenja nad seboj in svetom, ter se opominjajte, da je življenje pustolovščina. Nekatera poglavja pustolovščine so lahko težja od drugih, a vse je izkušnja in ni nam treba stvari ves čas jemati tako resno.
Strelčeva energija nas opominja, da je pomembno najti veselje, si vzeti čas za igro, najti svojo prisotnost v vsakem trenutku in iskati lahkotnost v vsem, kar lahko prinese življenje.

Kaj vas osreči? Kaj vam prinaša veselje? Kako lahko gledate na življenje skozi lečo, da je vse le divja pustolovščina in izkušnja, ki je začasna?

Z raziskovanjem teh vprašanj boste začeli delati z energijo polne lune na bolj produktiven in smiseln način. Ta vprašanja vam lahko celo pomagajo, da stopite iz megle in zmede ter se odpravite na kraj, kjer se počutite lahkotno, na neki način kot obilno nagrajeni.

V zadnjih nekaj mesecih smo prenesli mnoge izzive in spremembe, in morda se počutimo nekoliko nelagodno ali tesnobno, toda ta polna Luna je naša priložnost, da si vzamemo premor od kakršnegakoli globokega in napornega notranjega dela – preprosto lahko obstanemo in si dovolimo vzeti čas za tisto, kar nam prinaša veselje.

prejšnji članek
Ivjana Banić v objemu domačih
Svet slavnih
Ivjana Banić v objemu domačih
naslednji članek
Obeta se preobrat, Alen bo pokazal drugi obraz
Resničnostni šovi
Obeta se preobrat, Alen bo pokazal drugi obraz