Lahko ga zamenjamo celo za glavni obrok. Veganske sestavine pa lahko zamenjate tudi z drugimi.
Sestavine:
- popečena polenta
- zelena solata ali rdeč radič
- 50 g tofuja
- 1 dcl sojinega mleka
- 2 žlici narezane sveže rdeče paprike
- 2 čajni žlici umeboshi kisa
- 2 žlici majoneze
- žlica nasesekljanega drobnjaka in peteršilja
- beli poper
Postopek:
Kuhano polento ohladite, nato jo narežite na kvadrate in zapecite iz obeh strani. Zmešajte ostale sestavine, jih položite na polento in okrasite s solato.
Izjemno lahek recept
Poletno še posebej priporočajo poleti, ker je hitro in enostavno prebavljiva. Tofu hladi telo, peteršilj vsebuje vitamin C in minerali, ki jih med znojenjem izgubljamo. Drobnjak pa se dodaja zaradi ohranjanja vitalnosti v vročih poletnih dneh.
Dober tek!
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.