stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iza (MasterChef): priznala, da se je njeno telo sesulo

9. 12. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
IZA LOGAR na belem 13

Iza Logar foto: POP TV

Simpatična tekmovalka zadnje sezone kuharskega šova MasterChef Slovenija je razkrila nekaj, česar se je dolgo bala in spregovorila o temi, ki jo dejansko še vedno straši.

Iza Logar je v kuharskem šovu MasterChef gledalce osvojila predvsem s svojo nasmejanostjo in vedno pozitivno naravnanostjo. Zdaj pa je na družbenem omrežju razkrila, da tudi njeni dnevi niso vedno obsejani s soncem in da se je pred časom njeno telo sesulo. "Priznam, včasih sploh nisem vedela, kaj so moje meje ali da sploh obstajajo. Pravzaprav sem sebi postavila ogromno mej, drugim pa nobene. To je bila moja dolgoletna težava, ki je trajala tako dolgo, dokler ... dokler se ni zgodilo nekaj, kar me je dokončno sesulo. Sesulo tako, da sem mislila, da bom morala prenehat z vsem, kar imam rada. Telo, ki se je tako dolgo borilo, se je končno vdalo, da bi glava dojela, da je čas za spremembo," je iskreno zapisala Iza. K temu je dodala, da je dejstvo, da ne znamo postavljati mej, velika človeška pomanjkljivost, ki lahko številne stisne v kot. Ob tem je dodala, da se je sama te svoje hibe začela zavedati šele pred tremi leti. "Ko mi je postalo jasno, da nimam postavljenih mej, ki bi tistim okrog mene dale vedet, kdaj je dovolj.
Potem je sledilo eno dolgo mučno obdobje, ker je treba ogromno stvari odpret, predelat, sprejet, spremenit in to potem prakticirat drugače, kot si bil vajen. Ampak 'vaja dela mojstra.'" Dodala je še, da danes še vedno z veseljem pomaga drugi, ampak se je naučila ceniti svoje delo in znanje, ki ga premore. Zapis pa je še zaključila s pomembnim sporočilom o tem, kaj je najbolj pomembno: "Najprej poskrbim zase, šele potem za druge in ne obratno."

Celoten zapis si lahko preberete tukaj:

Zapis, ki si ga bi moral prebrati vsak in se ob tem zamislil, ali sam zna postaviti meje, ali ne. 

prejšnji članek
Zvezdnica serije Solze v raju ustanovila joga studio
Svet slavnih
Zvezdnica serije Solze v raju ustanovila joga studio
naslednji članek
Oboževalci navdušeni med naklonjenostjo Kate in Williama
Svet slavnih
Oboževalci navdušeni med naklonjenostjo Kate in Williama