Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Zvezdniki Hollywooda zavzeli sosednjo Hrvaško

23. 7. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
mamma mia, pulj

Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Ol Parker in Josh Dylan. foto: Mare Vavpotič/M24

Pretekli vikend se je v hrvaškem Pulju vse vrtelo okoli premiere filma Mamma Mia, ki so se je udeležili tudi nekateri zvezdniški igralci.

Nabito polna puljska arena je v soboto zvečer v svojem osrčju pozdravila priznanega filmskega režiserja in producenta Ola Parkerja in trojico mladih igralcev Jeremyja IrvineaJosha Dylana in Hugha Skinnerja, ki so v filmskem nadaljevanju uspešnice iz leta 2008 upodobili mlajše različice Sama, Billa in Harryja. Štirje akterji letošnjega filma poletja so obmorsko hrvaško letovišče obiskali zaradi regijske predpremiere, ki je v areno v poznih večernih urah privabila številne obiskovalce iz Hrvaške, Slovenije, Avstrije in tudi drugih bližnjih držav. 

Igralci Jeremy Irvine, Hugh Skinner in Josh Dylan. foto: Mare Vavpotič/M24

"Dober večer, hvala, ker ste prišli," so besede, s katerimi je v hrvaškem jeziku zbrano, več kot 6 tisoč glavo množico, pred premiero nagovoril režiser filma Mamma Mia! Spet začenja se. S tem pa je seveda povzročil pravo evforijo. Nato pa nadaljeval: "Počutimo se, kot da smo se vrnili domov in vam zdaj vračamo film. Smo zelo ponosni in navdušeni, da vam lahko pokažemo, kaj smo ustvarili. Upamo, da vam bo film všeč, z veseljem smo ga snemali tukaj in zelo smo hvaležni za vso prijaznost, ki ste nam jo nudili."

Kaj nam je o samem snemanju in svojem odnosu do Hrvaške zaupal igralec Jeremy Irvine, pa si lahko preberete v jutrišnji številki dnevnega časopisa Svet24, 25. julij 2018. 

prejšnji članek
Manekenka Madonno obtožila nadlegovanja
Svet slavnih
Manekenka Madonno obtožila nadlegovanja
naslednji članek
Marko Potrč odkrito: To delamo tudi na dopustu
Svet slavnih
Marko Potrč odkrito: To delamo tudi na dopustu