Riž z mandljevim mlekom in jabolki foto: Revija Ženska
Ko se odločamo za pripravo mlečnega riža, je najbolje izbrati okroglozrnati riž, ki se bolje razkuha. Tondo je na primer vrsta italijanskega belega riža okroglih zrn, ki se še posebej dobro obnese pri pripravi domačih jedi, sladic, narastkov, strjenk.
Recept za mlečni riž z mandljevim mlekom in jabolki
Sestavine za 4 osebe:
500 ml mandljevega mleka • 2 žlici rjavega sladkorja • 125 g okroglozrnatega riža • 2 jabolki • 1 limona • 2 žlici masla • 1 strok vanilje • ščepec cimeta
Priprava:
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.