zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Znani obrazi uživali v filmski poslastici

10. 11. 2022; 12.30
Avtor: K.M.
Challe Salle Y

Challe Salle z zaročenko foto: Promocijski material

Sinoči so si prvi obiskovalci in največji oboževalci lahko predpremierno ogledali največji Marvelov film tega leta:Črni panter: Wakanda za vedno. Med njimi tudi številni znani obrazi iz sveta medijev.

Predpremierni dogodki so se zvrstili po vseh večjih slovenskih kinih, med drugimi Royal Night of Action v Mariboxu ter Večer superjunakov v vseh Cineplexxih.

V ljubljanskem Cineplexxu so se zbrali tudi mnogi znani obrazi, ki so nadaljevanje Črnega panterja iz leta 2018 prav težko čakali. Med njimi so bili tudi Challe Salle s svojo Yvonno, Pero Martić, Iryina Osypenko, Klemen Bunderla in drugi. 

Klemen Bunderla foto: Promocijski material

Film je gledalce navdušil! Klemen Bunderla je povedal: »Super zgodba in kar mi je najbolj všeč, tako pri video igrah kot pri filmih – simfonija, ko se združita tradicija in hi-tech. Akcija pa sploh super!«

Iryna Osypenko foto: Promocijski material

Iryna Osypenko pa je povedala: »Najbolj mi je všeč ideja, da najmočnejšo državo na svetu vodi ženska, ki na koncu tudi sprejme pravilno odločitev. BIstvo filma je, da vojna nima smisla in s tem se popolnoma strinjam.«

Wakanda za vedno je nadaljevanje filma Marvel Studiev, Črni panter, ki je leta 2018 navduševal gledalce in kritike širom sveta. Glavno vlogo, ki si jo bomo vsi za vedno zapomnili, je odigral prehitro umrli Chadwick Boseman.

Nadaljevanje nas vrne v Wakando, kjer se pojavi nova grožnja s strani skritega podmorskega naroda Talokan. V filmu se kraljica Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) in Dora Milaje (Florence Kasumba) borijo za zaščito svojega naroda pred posredovanjem svetovnih sil, ki so se mobilizirale po smrti kralja T'Challa. Medtem, ko se prebivalci Wakande trudijo sprejeti izgubo svojega ljubljenega voditelja, se morajo junaki združiti in s pomočjo Nakie (Lupita Nyong'o) in Everetta Rossa (Martin Freeman) skovati nov načrt za kraljestvo Wakande.

Večer superjunakov

Večer superjunakov foto: Promocijski material

Challe Salle in Yvonne

Challe Salle in Yvonne foto: Promocijski material

Pero Martić in Challe Salle v družbi prijateljev

Pero Martić in Challe Salle v družbi prijateljev foto: Promocijski material

prejšnji članek
Trik: Z mehčalcem do lažjega odstranjevanja nalepk
Zdravje
Trik: Z mehčalcem do lažjega odstranjevanja nalepk
naslednji članek
Ansambel Poskočni muzikanti se vračajo na začetek svoje zgodbe
Svet slavnih
Ansambel Poskočni muzikanti se vračajo na začetek svoje zgodbe