petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Skrito v raju: Igralec posebej za serijo natreniral telo

7. 2. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
Matej Zemljič

Matej Zemljič foto: edit: njena.si

Mateja Zemljiča smo nazadnje spremljali kot reševalca Domna v seriji Najini mostovi, tokrat pa na TV ekranih privablja poglede kot postavni Mark iz serije Skrito v raju. Boste rekli, da niste opazili njegovih prsnih mišic?

Gledališki in televizijski igralec Matej Zemljič tudi tokrat ni ostal neopažen. Pa ne le, ker ima v seriji Skrito v raju glavno vlogo, pač pa, ker je kot Mark Steiner presenetil s preobrazbo v fanta z lepo izklesanimi prsnimi in trebušnimi mišicami. Se je morda prav posebej pripravljal za vlogo v novi seriji? »Nekako se je pričakovalo od mene, da svoje telo čim bolj natreniram,« nam je zadržano priznal, ob čemer je bilo čutiti nelagodje. Matej namreč ni človek, ki bi se ponosno tolkel po prsih, zato smo ga prijazno spodbudili, da pove več. Je vzdrževal pridobljene mišice tudi v obdobju snemanja?

Utrinek iz serije Skrito v raju. foto: POP TV

»Nekoliko pa res, čeprav ni bilo lahko, saj po celodnevnem snemanju velikokrat nisem imel energije še za trening. Produkcija mi je v hotelu omogočila celo fitnes karto, kamor sem roko na srce čisto premalo zahajal. Pa tudi raje sem bil na svežem zraku. Običajno sem treniral kar na plaži. Planki, trebušnjaki, nekaj sklec, skratka nič kaj posebnega …« je obudil spomine na poletje leta 2022 in priznal, da mu zadnje čase ne uspeva najbolj skrbeti za mišičasto podobo, v veliki meri tudi zaradi tega, ker je imel v minulem obdobju pogosto težave z zdravjem.

»Potem pridejo obdobja, ko je na kupu preveč predstav, kmalu me čaka še snemanje. Trenutno tako nisem v najboljši fizični kondiciji, imam pa cilj, da bi spet treniral dvakrat do trikrat na teden. Ampak to bo verjetno šele v mesecu marcu,« je naš klepet sklenil Matej.

Mimogrede, ste vedeli, da je Matej Zemljič igral v filmu Gremo mi po svoje, kjer je upodobil tabornika 'Ptičarja' - Marka?

prejšnji članek
To je razlog, da zaročenca ne pojeta skupaj
Svet slavnih
To je razlog, da zaročenca ne pojeta skupaj
naslednji članek
Partner strokovnjakinje Špele je znan fotografski umetnik
Resničnostni šovi
Partner strokovnjakinje Špele je znan fotografski umetnik
#nasazenazenska
nasazenazenska