Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Skrito v raju: Igralka popolno nasprotje samovšečne Saške

21. 2. 2024; 08.00
Avtor: Vesna Meško
Mila Peršin

Saška Kovač - Mila Peršin foto: POP TV, Mediasepeed

Da je Mila Peršin odlična igralka, vedo zlasti tisti, ki jo osebno poznajo. Mlada umetnica je namreč modro in razgledano dekle, ki ne vzbuja pozornosti z vpadljivo vizualno podobo in glasnim govoričenjem.

Mlada televizijska in filmska igralka Mila Peršin je znova stopila v čevlje nečimrne najstnice. Podobno kot v seriji Sekirca v med, ima namreč tudi v novi seriji Skrito v raju vlogo samovšečnega, glasnega in vsiljivega dekleta. Kakšna oseba pa je Mila zasebno?

»Mislim, da bi se najlažje predstavila tako, da povem, da sem vse obratno od Saške Kovač in Špele Hribar se smeji Mila, ki se je za uspešno upodobitev lika v obeh primerih vizualno in karakterno prelevila v povsem drugo osebo. Slednje seveda ne pomeni, da je sama po naravi manj vedra, le njena zanimanja in pogled na svet so drugačni.

Mila Peršin na snemanju serije Sekirca v med, kjer je upodobila Špelo Hribar. foto: Ksaver Šinkar

»Sem zelo družabna, komunikativna, pozitivna in občutljiva. Že od majhnega sem vedela, da se bom ukvarjala z umetnostjo, pred študijem igre sem študirala na Akademiji za vizualno umetnost, delala sem v galeriji DobraVaga in 12 let plesala balet. Na splošno me zanimajo vse smeri umetnosti,« pokima 25-letnica, ki tudi na pogled prav nič ne spominja na dekle, ki v kampu Paradiso vzbuja pozornost z vpadljivim modnim slogom.

»Ja, tudi vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« razloži Mila in nam zaupa, da se je s karakterjem lika zasebno zelo težko identificirala. »No, mi je bilo pa ravno zaradi tega igranje Saške toliko bolj zabavno.«

Mila Peršin foto: Luka Kotnik

Mila Peršin foto: Mediasepeed

prejšnji članek
Drama v šovu: 'Gnoj od gnoja, ki ni nič pripravljen narediti …'
Resničnostni šovi
Drama v šovu: 'Gnoj od gnoja, ki ni nič pripravljen narediti …'
naslednji članek
Voditelj Andrej Hofer o breznu zasvojenosti
Svet slavnih
Voditelj Andrej Hofer o breznu zasvojenosti