Kultura
 

Melani Mekicar izživela otroške sanje

11. 7. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
Melani Mekicar

Melani Mekicar v vlogi stevardese. foto: Adrian Pregelj

Kot deklica je sanjarila, da bo nekoč postala stevardesa. Čeprav jo je pot v odraslost ponesla v povsem druge vode, pa je vseeno dobila priložnost, da se preizkusi v tej vlogi.

Voditeljica in igralka Melani Mekicar je spletnim prijateljem zaupala, da so se ji v minulem letu uresničile sanje. »Eno leto nazaj, na ravno tako vroč dan, sem izživela otroške sanje, da postanem stevardesa,« je zapisala ob fotografiji svetlolaska, ki se na krov letala ni podala kot članica letalske posadke, pač pa kot igralka. Melani je namreč sodelovala pri ustvarjanju 2. sezone slovenske nanizanke Življenja Tomaža Kajzerja. Serijo so na RTV predvajali v začetku leta, Melani pa ste lahko videli v 1. epizodi z naslovom Prah, kjer je upodobila lik stevardese Anje.

Melani Mekicar foto: Blaž Plut

»Mislim, da sem se v vlogi kar dobro znašla, čeprav si z Anjo bolj različni skorajda ne bi mogli biti. Ona je v primerjavi z mano precej bolj direktna in brez sramu, tako da je bilo kar zanimivo stopiti v njene visoke petke,« je pojasnila za revijo Lady.

Mimogrede, za Mekicarjevo to ni bilo prvo sodelovanje pri Kajzerjevi drami, saj se je pojavila tudi v 1. sezoni, ki so jo posneli pred desetimi leti. Takrat je kot 14 letna deklica upodobila lik Maje, ki je bila hkrati tudi njena prva televizijska vloga.

prejšnji članek
Melodije morja in sonca: Ana iz Pirana ni izmišljena
Kultura
Melodije morja in sonca: Ana iz Pirana ni izmišljena
naslednji članek
Tragična smrt zvezdnika serije Alf
Svet slavnih
Tragična smrt zvezdnika serije Alf

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.