Kultura
 

Kataya v jesen močnejša in samozadostna

5. 9. 2024; 17.00
Avtor: PR / V.M.
KATAYA

Kataya foto: Promo foto

Pevka Kataya bo pozornost poslušalcev pritegnila z glasbeno zgodbo, ki jo odlikuje dobro začinjen pop in močno besedilo. Pesem odraža moderno žensko — močno, odločno, uspešno in samozadostno, ki ne potrebuje blagoslova moškega spola, saj si ga je vedno dajala sama.

Zadnji takti pesmi »Vse, kar si zaželiš«,  ki je bila prejšnji singel, so bili uvod v novo poglavje glasbenega ustvarjanja, kjer je pevka Kataya dokazala, da ima v sebi izjemen potencial in številne talente. S svojimi deli pušča opazno sled v svetu, ki je ne more prezreti ali pozabiti. Vrnitev k njeni izvirni ljubezni do glasbe je tisto, kar najbolj zaznamuje več kot 15-letni niz njenih uspehov. Nov singel"Če moški bi bila" je korak bližje k temu cilju in hkrati izstopa kot unikatno delo, ki se lahko primerja z najnovejšimi svetovnimi hiti.

Dobro začinjeni pop, ki se spretno poigrava s postulati identitete in konceptom močno okrepljene ženske novega milenija, je prava eksplozija spevnosti in moči. Sodobno produkcijo, za katero stojita Kevin Koradin in Clifford Golio, odlikuje močna zvočna linija, ki se zagrize v podzavest. V to vrhunsko glasbeno mešanico se brezkompromisno vpleta lep, močan in z magnetizmom nalezljiv Katayin vokal. Pesem vsebuje vse, kar sodobni pop, primerljiv z ustvarjanjem Ariane Grande, Pink, Lady Gaga in drugih, mora imeti; dobro in ritmično glasbeno podlago, vrhunsko produkcijo in izvrstno vokalno izvedbo.

Kataya v svojem novem singlu s plesnimi ritmi in močnim besedilom, ki ga poslušalec lahko interpretira po svoje, odraža moderno žensko — močno, odločno, uspešno in samozadostno, ki ne potrebuje blagoslova moškega spola, saj si ga je vedno dajala sama. Z drzno energijo in neustavljivo glasbo osvaja prihajajočo jesen in zimo ter vas vabi, da se prepustite poslušanju njenega novega hita.

prejšnji članek
Nika se je v Matjaža zaljubila kot najstnica
Svet slavnih
Nika se je v Matjaža zaljubila kot najstnica
naslednji članek
10 pravil, ki vas bodo vodila do uspeha
Zdravje
10 pravil, ki vas bodo vodila do uspeha

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.