Kultura
 

Vrača se dogodek, o katerem so lansko leto govorili vsi!

27. 9. 2024; 21.00
Avtor: PR
BEST FM 4

V razprodani dvorani je bilo neverjetno vzdušje. foto: Wakeup Production

Priljubljeni radio Best FM v petek, 8. novembra, v dvorani Stožice praznuje svoj drugi rojstni dan in ob tem pripravlja nepozaben glasbeni spektakel, ki ga ne smete zamuditi! Lanskoletno praznovanje je bilo razprodano, zato pohitite in si zagotovite svojo vstopnico za glasbeni dogodek leta, ki bo gostil vrhunske izvajalce z Balkana.

Novembra leta 2021 je z oddajanjem začel nov radio BEST FM, kasneje pa so se preselili tudi na televizijo. Prvi rojstni dan so proslavili z izjemnim koncertom, ki je ljubljanske Stožice napolnil do zadnjega kotička. Razprodana dvorana z 8000-glavo množico in največjimi hiti balkanskih zvezd je ustvarila nepozabno vzdušje, letos pa bo zgodba še večja. V petek, 8. novembra, bodo na odru praznovanja 2. rojstnega dne, blesteli legendarna Seka Aleksić, priljubljena Breskvica, energični MC Stojan, Jovan Perišić, Sanja Vučić in Darko Lazić. Organizatorji obljubljajo tudi številna presenečenja, ki bodo poskrbela, da bo dogodek še posebej nepozaben.

Kupite vstopnice: BEST FM, 2. ROJSTNI DAN.
>>KLIKNITE TUKAJ<<

Zvezdniki, ki bodo navdušili slovensko občinstvo:

Seka Aleksić je na glasbeno sceno stopila leta 2002 z albumom Idealno tvoja in od takrat naprej nizala uspehe enega za drugim. Med njenimi največjimi hiti so pesmi z albumov Kraljica (2007), Lek za spavanje (2015) in Koma (2017), ki so ji prinesli ogromno oboževalcev. Nepozabne pesmi, kot sta "Aspirin" in "Crveni ruž," so postale pravi evergreeni. Poleg glasbene kariere se je Seka preizkusila tudi kot igralka v filmu Mi nismo angeli 3 ter kot zvezda resničnostne oddaje Moja desna ruka. Na Instagramu velja za eno najvplivnejših žensk na Balkanu, saj jo spremlja več kot dva milijona sledilcev.

Breskvica se je najprej uveljavila kot spletna vplivnica, nato pa zablestela še kot pevka. Svoj glasbeni pohod je začela leta 2019 s pesmijo Utopija in nato slovela po duetih z Voyageom vse do leta 2021. Njeni solo singli, kot je "Srećan put," so hitro postali uspešnice, saj je ta pesem na YouTubu presegla kar 30 milijonov ogledov. Leta 2022 je navdušila s pesmijo Život si moj v sodelovanju z MC Stojanom, leta 2024 pa se je s pesmijo Gnezdo orlovo na srbskem izboru za Pesem Evrovizije uvrstila na drugo mesto, kjer je prejela največ glasov občinstva.

MC Stojan, s pravim imenom Marko Stojković, se je prvič prebil na sceno leta 2005 s pesmijo Bičuj me Stojane. Znamenit je po svojih humornih in včasih provokativnih besedilih, kjer pogosto upodablja ženske, a hkrati izpostavlja tudi pomen boja za ženske pravice. Sodeloval je s številnimi zvezdniki, kot so Tina Ivanović, Aca Lukas in Aleksandra Prijović, in se s svojimi hiti trajno zapisal med priljubljene balkanske izvajalce.

Jovan Perišić je svojo glasbeno pot začel na porokah, v restavracijah in lokalnih klubih, dokler ni s svojim talentom pritegnil pozornosti glasbenih menedžerjev, ki so ga popeljali na profesionalno pot. Njegov največji uspeh je zagotovo pesem Moje najmilije iz leta 2007, a med njegove nepozabne hite sodijo tudi Treća smena, Crno oko, Fatalna žena in Sunce se rađa.

Sanja Vučić je s svojim prepoznavnim glasom zaslovela kot glavna vokalistka skupine ZAA in kasneje kot članica zasedbe Hurricane, s katero je leta 2021 Srbijo zastopala na Evroviziji s pesmijo Loco Loco. Po razpadu skupine je leta 2022 začela samostojno kariero in takoj navdušila z uspešnico Omađijan. Leta 2023 je izdala svoj prvi solo album z naslovom Remek-delo, ki jo je dokončno utrdil kot izjemno pevko balkanske glasbene scene.

Darko Lazić je s svojo zmago v četrti sezoni oddaje Zvezde Granda leta 2009 postal zvezda in eden najbolj prepoznavnih glasbenikov v regiji. V 15 letih kariere je ustvaril številne uspešnice, kot so Prvo, drugo, treče leto, Sve mi smeta in Zbog tebe, ki navdušujejo poslušalce po celotnem Balkanu in bodo zagotovo odmevale tudi v dvorani Stožice.

Ne zamudite najbolj vročega glasbenega dogodka te jeseni! Stožice bodo ponovno zaživele ob ritmih največjih balkanskih hitov, ki bodo dvignili vzdušje do neba. Vstopnice so že na voljo, zato pohitite in si zagotovite svoje mesto na spektaklu, ki bo napolnil dvorano z energijo, glasbo in nepozabnimi trenutki. Naj bo ta večer del vaše zgodbe – priložnost, da skupaj z več tisoč drugimi oboževalci doživite koncert, o katerem se bo še dolgo govorilo. Ne odlašajte, postanite del izjemne glasbene izkušnje, ki bo zaznamovala letošnjo jesen! Svoje vstopnice si lahko kupite TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Petra in Miha osvojila pravljično poroko v šovu 'Last minute sanjska poroka'
Svet slavnih
Petra in Miha osvojila pravljično poroko v šovu 'Last minute sanjska poroka'
naslednji članek
Poslovila se je legendarna igralka iz Harryja Potterja in serije Downton Abbey
Svet slavnih
Poslovila se je legendarna igralka iz Harryja Potterja in serije Downton Abbey

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.